Samenwerking met Bosch Car Service en AutoCrew van start

In samenwerking met Bovemij is de dienstverlening gestart voor Bosch Car Service pechhulp en AutoCrew pechhulp. Klanten van deze twee garageformules kunnen bij pech aan hun voertuig in binnen- en buitenland 24/7 contact opnemen met VHD. VHD zorgt er, uit naam van Bosch Car Service en AutoCrew, voor dat zij goed worden geholpen en snel weer hun weg kunnen vervolgen.

De uitbreiding is een mooie aanvulling op de pechhulpportefeuille voor zowel Bovemij als VHD. “We zijn erg blij dat Bosch en AutoCrew voor de aansluiting met Bovemij en daarmee voor ons hebben gekozen. We verlenen graag de pechhulp en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!” Aldus Jan Willem Stet, accountmanager VHD. Lambère van der Linden, Teammanager Serviceconcepten Bovemij: “Wij zijn blij en trots op deze samenwerking. Fijn dat we deze garageformules nu ook met de pechhulp kunnen helpen succesvol te ondernemen. VHD en Robert Bosch zijn al jaren een goede partner van ons, de klanten van Bosch Car Service en AutoCrew zijn dus in goede handen!”

Bosch Car Service en AutoCrew

Bosch Car Service en AutoCrew zijn bekende garageformules in Nederland. Met 220 AutoCrew vestigingen en 425 Bosch Car Service autobedrijven vormen zij de grootste garageformules van Nederland en is er altijd een vestiging dicht in de buurt. Alles onder 1 dak, uitgevoerd met behoud van fabrieksgarantie. Als erkend duurzaam gecertificeerd bedrijf alles met oog voor mens en milieu. Meer informatie vindt u op www.boschcarservice.nl en www.autocrew.nl.

Bovemij

“Wij helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen, met onze verzekeringen, financieringen en data-oplossingen. We zijn een bedrijf in beweging: steeds meer zijn data de nieuwe brandstof waarmee we onze klanten helpen hun dienstverlening verder te professionaliseren en te personaliseren. Zo verbinden we met onze portalen via BOVAG.nl en mijnOndernemersportaal.nl meer dan 10 miljoen mensen met 10.000 mobiliteitsbedrijven.” Meer informatie vindt u op www.bovemij.nl.

Bekijk ook

Onze laatste berichten