VHD breidt medisch team verder uit

Door aanhoudende groei van opdrachtgevers voor medische dienstverlening is het VHD artsenteam verder uitgebreid.

Per 1 juni is Hans Erdbrink begonnen als alarmcentrale arts. Hans heeft jarenlange ervaring in het helpen van mensen op een alarmcentrale. Met Hans is het team op meer dan volledige sterkte voor het aanstaande zomerseizoen. Het zomerseizoen is van oudsher hét piekmoment in de vraag naar medische ondersteuning in het buitenland. “Ik kijk er naar uit te werken in een platte overzichtelijke organisatie met duidelijke doelen, waar ik als persoon (met mijn lange ervaring) echt iets kan bijdragen.”, aldus Hans Erdbrink.

Door deze uitbreiding kunnen de klanten van onze opdrachtgevers rekenen op de kennis en kunde van een groot medisch team. Dit team bestaat onder meer uit zeer ervaren alarmcentrale artsen, waaronder: een huisarts, cardioloog i.o., radioloog, specialist luchtvaartgeneeskunde en een ARBO-arts.  

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder