Trainingsdag medisch hulpverleners VHD

Afgelopen vrijdag stond voor ons medisch team in het teken van het op een goede en verantwoorde wijze terugbrengen van personen uit het buitenland. Oftewel: repatriëring. Met een dag vullend programma werden de hulpverleners op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen.

Door van elkaar te horen hoe de hulpverlening verloopt, vragen aan elkaar te stellen, ervaringen uit te wisselen en te kijken waar het nog beter kan, wordt de samenwerking met onze partners verder versterkt. Dit alles met als doel het blijvend verbeteren van de hulp die wij onze klanten bieden.

Net als vorig jaar was ook afgelopen vrijdag een groot succes. Hulpverleners kregen na de training de kans een kijkje te nemen in de ligtaxi en in een IC-ambulance. Het zelf ervaren hoe het is om in één van deze vervoersmiddelen vervoerd te worden maakt je een betere hulpverlener.

Voor mensen die onverwacht hun reis moeten afbreken na een ongeval of ziekte is de impact groot. Door als hulpverlener constant op de hoogte te blijven van deze praktijkinformatie kunnen zij zich goed inleven in de situatie van de verzekerde en deze nog beter van hulp voorzien.

Volgend jaar ook deze training (of een van de vele andere) bijwonen? Bekijk hier onze actuele vacatures.

Bekijk ook

Onze laatste berichten