ISAE3402 type II wederom behaald door VHD

Een certificering behalen is 1 ding, de certificering behouden is minstens net zo belangrijk. Meer dan trots zijn wij dan ook dat de uitkomst van de jaarlijkse ISAE3402 audit is dat wij de ISAE3402 type II certificering mogen behouden.

Sinds 2013 is VHD ISAE3402 gecertificeerd. Met het ISAE3402 type II certificaat toont VHD aan dat de processen die opdrachtgevers aan ons uitbesteden op een kwalitatieve hoge en beheerste wijze worden uitgevoerd. Vanaf het eerste contact tot en met de rapportage en facturatie. Jaarlijks wordt deze certificering onafhankelijk geauditeerd en wordt bepaald of de certificering wederom wordt toegekend.

Auditeur Kees van Diepen van Baker Tilly Berk is dan ook te spreken over de werkwijze van VHD:

 

‘Onze indruk gedurende de audit is dat het ISAE3402-denken en doen bij VHD in het bloed zit.’

 

ISAE3402 type I en type II
Voordat je de certificering ISAE3402 type II krijgt, krijg je eerst de certificering ISAE3402 type I toegekend. Deze certificering laat zien dat je als bedrijf in staat bent de processen die opdrachtgevers uitbesteden op een hoge en beheerste wijze kan uitvoeren. Type II laat zien dat je dit ook daadwerkelijk doet.

 

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder