100 dagen TVM assistance en VHD

In januari zijn er verschillende nieuwe samenwerkingen van start gegaan bij VHD. Zo ook de samenwerking tussen VHD en TVM assistance. Vandaag precies 100 dagen live!

TVM ziet het hulpverleningsproces als één van haar kernprocessen. Goede hulpverlening en hoge klanttevredenheid is daarbij essentieel. TVM wil dit nog meer versterken door de hulpverlening deels in eigen huis te houden en deels uit te besteden aan nog maar één alarmcentrale. Tot 1 januari 2018 was de hulpverlening ondergebracht bij drie verschillende alarmcentrales. Vanaf dit jaar heeft TVM ervoor gekozen dit uit te besteden aan één alarmcentrale. TVM ziet in VHD de juiste partner voor de hulpverlening, want ook VHD heeft de klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan.

Een breed scala aan diensten
VHD stond de afgelopen 100 dagen voor TVM assistance klaar en heeft al vele klanten van TVM mogen helpen. De dienstverlening bevat een breed scala aan diensten: VHD is namens TVM assistance 24/7 verantwoordelijk voor de autohulpverlening en biedt de helpende hand bij ziekte of ongeval in het buitenland. Buiten kantoortijden regelt VHD de vrachtwagenhulpverlening en bereikbaarheid namens TVM assistance. Al met al een breed scala aan diensten dus!

VHD ondersteunt Trucker app
Met de Trucker app van TVM zijn vrachtwagenchauffeurs voorzien van een multifunctionele app waar zij kunnen zien waar zij veilig kunnen parkeren, welke faciliteiten er in de buurt zijn, en toont de app actuele files en meer. Daarnaast heeft de app ook een 24/7 noodknop. Met één druk op de knop kunnen vrachtwagenchauffeurs in bedreigende situaties direct hulp inschakelen.

TVM
TVM is een toonaangevende Nederlandse verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in het verzekeren van transport.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder