Deelnemers geslaagd voor TOP opleiding

Iedereen heeft talent. Hierin investeren vinden wij erg belangrijk. We dagen medewerkers graag uit zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen wij concreet met ons Talent Ontwikkel Programma (TOP).

Afgelopen week heeft de tweede groep talenten met succes hun TOP succesvol afgerond. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Onder het genot van een heerlijk diner kregen de deelnemers hun TOP certificaat uitgereikt. Van harte gefeliciteerd!

Wat is TOP?
Een jaar lang worden talenten getraind en gecoacht in de vorm van modules en 1 op 1 begeleiding. Hier staan vragen centraal zoals: Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten?, etc.. Niet alleen goede eigenschappen worden belicht, ook nog te ontwikkelen eigenschappen komen aan bod. Vervolgens wordt aandacht besteed aan leiderschap, groepsdynamica en teamontwikkeling. Daarna wordt een persoonlijk leiderschapsplan gemaakt. Dit plan presenteren de deelnemers aan de TOP-groep. De feedback die zij hierop krijgen gebruiken ze om hun plan verder aan te scherpen. Het definitieve plan presenteren zij vervolgens aan de groep en aan de directie. Uiteraard wordt er gekeken naar verschillende groeimogelijkheden voor deze medewerkers. Zo komen uit deze groepen geregeld nieuwe coaches, opleiders en leidinggevenden. Soms switchen medewerkers van afdeling of ontstaan er nieuwe functies door bepaalde ambities. Zelfs als de ambitie niet aansluit bij de organisatie kijken we gezamenlijk hoe de medewerker zich kan blijven ontwikkelen en tegelijkertijd zeer waardevol is voor VHD. Continu ontwikkelen is daarbij het uitgangspunt.

Nieuwe TOP groepen gestart
Wij blijven natuurlijk inzetten op de talenten van onze medewerkers. Daarom zijn er onlangs maar liefst drie nieuwe groepen gestart. 1 groep start het basis TOP traject en 2 groepen volgen het TOP vervolgtraject: Masterclass veranderen en beïnvloeden. Wij wensen jullie heel veel succes!

 

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder