Ronald Blokker aan de slag bij VHD!

Ronald Blokker is per 19 februari gestart als Accountmanager bij VHD. Samen met het bestaande verkoopteam gaat Ronald de commerciële activiteiten van de organisatie verder uitbouwen. Commercieel directeur Gerben Koopman is eindverantwoordelijk.

Ontwikkeling VHD
De komst van Ronald typeert de ontwikkeling en groei die VHD doormaakt. Gerben Koopman: “Ik ben erg verheugd met deze versterking van het verkoopteam. Er liggen veel mooie kansen voor VHD die met de komst van Ronald nog beter ingevuld kunnen worden. Daar wens ik Ronald en het hele team dan ook alle succes bij.”

Achtergrond Ronald
VHD is bekend terrein voor Ronald, zo was hij in het verleden eerder werkzaam op de commerciële afdeling van VHD. Die ervaring aangevuld met de kennis en ervaring die later is opgedaan op het gebied van reparatie en onderhoud, verzekerd schadeherstel, retail en de automotive branche gaan goed van pas komen.

Klanttevredenheid hoog in het vaandel
Ronald Blokker: “Ik krijg energie van een bedrijf met ambitie zoals de VHD. Uitstekende klantbeleving klinkt in alles door. Ik ben daarvan onder de indruk en kan niet wachten dat uit te mogen dragen bij bestaande en potentiële opdrachtgevers. De oprechte aandacht en professionele benadering die VHD-collega’s voor opdrachtgevers en hun berijders, bewoners en verzekerden laten zien mag iedereen ook van mij verwachten.”

Bekijk ook

Onze laatste berichten