Speciale gipsvlucht voor pechvogels

Sommige Nederlandse pechvogels in de sneeuw zijn afgelopen vrijdag (16 februari) met een gemeenschappelijke gipsvlucht van Europ Assistance België en VHD teruggehaald vanuit de Alpen.

Vanuit Grenoble heeft een speciaal gecharterd en ingerichte Boeing 737 de onfortuinlijke wintersporters opgehaald. In de middag is het vliegtuig geland op vliegveld Zaventem in Brussel waarna met speciaal vervoer, zoals ligtaxi’s en ambulances, de mensen zijn thuis gebracht.

Voortzetten gipsvluchten
In september vorig jaar werd bekend dat Tyrol Air Ambulance de traditionele gipsvluchten vanuit Oostenrijk zou stopzetten. Als partner van het wereldwijde Europ Assistance netwerk heeft VHD toch de mogelijkheid voor onfortuinlijke Nederlandse skiërs gebruik te kunnen maken van een gipsvlucht. De gipsvlucht voor Nederlanders is dus niet helemaal verleden tijd.

Op deze manier kunnen wij de bij ons aangesloten klanten snel en comfortabel thuis brengen. Door de gezamenlijke inkoop doen wij dit voor onze opdrachtgevers, verschillende reis- en zorgverzekeraars in Nederland, tegen de laagst mogelijke kosten.

Bekijk ook

Onze laatste berichten