European Road-services Alliance breidt uit met Falck Assistance

Naast RAC (UK), Europ Assistance (FR) en VHD treedt nu ook Falck Assistance Nordic toe tot European Road-services Alliance (ERA). ERA is vorig jaar november gestart met de eerst genoemde drie partijen.

Het doel van ERA is door het bundelen van kennis, kunde en ervaring een ongekend aanbod te creëren voor partijen die behoefte hebben aan geavanceerde automobiliteitsservices door heel Europa.

De toegevoegde waarde zit met name in de nieuwe digitale mogelijkheden in de hulpverlening, het benutten van telematica toepassingen om strandingen te voorkomen en het beschikbaar maken voor opdrachtgevers van customer insights (CRM). Met de aansluiting van Falck Assistance Nordic is de propositie van ERA nog verder verstevigd als aanbieder van Europese automobiliteitsservices.

“Dat een kwalitatief hoogwaardige partij als Falck ervoor kiest zich te verbinden aan de alliantie is een bevestiging van de potentie die deze alliantie sinds vorig jaar heeft laten zien”, aldus Peter Varenkamp CEO VHD alarmcentrale. “Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat zij kunnen blijven rekenen op hoogwaardige en toekomstvaste mobiliteitshulp tot in de verre uithoeken van Europa.”.

Lees hieronder de volledige persberichten van ERA en Falck Assistance Nordic.

Lees hier het persbericht.

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder