Nieuwe locatie voor VHD!

Vorige week is VHD officieel eigenaar geworden van een eigen pand aan de Keulenstraat 6. Deze nieuwe locatie, die op slechts 250m afstand ligt van de huidige locatie, zal in 2018 in gebruik genomen worden.De nieuwe locatie heeft alles in zich om de aanhoudende groei van VHD verder uit te bouwen. Het is een modern pand waar de ideale omstandigheden gecreëerd gaan worden om kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven leveren. In de aanstaande verbouwing zal daarom veel aandacht zijn voor de werkomgeving en werkomstandigheden.

Afgelopen vrijdag zijn alle medewerkers in de gelegenheid gesteld het nieuwe onderkomen alvast te bekijken en zo een idee te krijgen van de plek, de ruimtes, etc.. De vele enthousiaste reacties bevestigen de gedachten die hebben geleid tot deze keus.

Hoewel, letterlijk, nog niks in beton is gegoten richten wij ons erop de dienstverlening per mei 2018 op de nieuwe locatie te laten plaatsvinden. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan wordt het na 1 oktober 2018. Doordat onze ICT al volledig gevirtualiseerd is en wij dus nu al locatie onafhankelijk werken loopt de feitelijke dienstverlening ongestoord door.

De verhuizing is te volgen op www.vhd.nl/nieuwe-locatie. Op deze pagina vindt u de laatste updates over de verbouwing en de uiteindelijke ingebruikname van de nieuwe locatie!

 

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder