VHD Klantcontact klaar voor dienstverlening ASSA ABLOY

Het team van VHD Klantcontact is in april gestart met de dienstverlening voor ASSA ABLOY. ‘s Werelds grootste leverancier van slimme slot- en beveiligingsoplossingen heeft met het NEMEF ENTR systeem een flexibel concept ontwikkeld voor het openen en beheren van woningdeuren. VHD Klantcontact staat 24/7 klaar met hulp en advies voor de gebruikers van dit innovatieve systeem.

Slimme deuren
Met het NEMEF ENTR systeem maak je van de voordeur een slimme deur die op verschillende manieren geopend kan worden. Zoals met een smartphone app, afstandbediening, vingerscan of pincode. Dat biedt tal van mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een zorgverlener als de bewoner zelf niet in staat is de deur open te doen, of op afstand de deur van bijvoorbeeld een recreatiewoning bedienen. Uiteraard blijft het mogelijk de deur ook gewoon met een sleutel te openen. Bovendien biedt NEMEF ENTR extra veiligheid door de automatische vergrendeling en de hoge inbraakwerendheid door het speciale cilinder dat gebruikt wordt.

24/7 klantondersteuning
Om gebruikers van het NEMEF ENTR systeem 24/7 te kunnen ondersteunen met hulp en advies was ASSA ABLOY op zoek naar een deskundige helpdesk. En die hebben ze gevonden in VHD Klantcontact! Gebruikers van het systeem kunnen vanaf dat moment dag en nacht bij ons klantcontact team terecht als ze problemen ondervinden met het slot. De storing wordt dan verholpen of in het geval van een defect een monteur ingeschakeld.

Goed getraind team
Zo’n 40 medewerkers van VHD volgden onlangs een op maat gemaakte training door ASSA ABLOY. Het NEMEF ENTR systeem kent voor hen dan ook geen geheimen meer. Ons klantcontact team is dan ook goed voorbereid aan de slag met deze nieuwe dienstverlening!

Bekijk ook

Onze laatste berichten