Uw klanten veilig en vertrouwd
laten voelen in eigen omgeving

Ontdek de mogelijkheden bij vhd

met één druk op de knop direct professionele hulp

Uw klanten veilig en vertrouwd laten voelen in eigen omgeving kan met de professionele opvolging van zorgalarmeringen door VHD. Zowel in huis als onderweg is met onze personenalarmering hulp met één druk op de knop binnen handbereik. VHD verwerkt de noodoproep en als blijkt dat hulp nodig is schakelen we direct een hulpdienst, arts of mantelzorger in. Is de klant op pad dan kunnen we door middel van locatiebepaling via GPS en geofencing nauwkeurig en adequaat sturing geven aan de hulpvraag. VHD beschikt over het WDTM-ketenkeurmerk en is gecertificeerd zorgcentrale. Hiermee tonen we aan dat wij onze zorgtaak in de personenalarmering uitstekend uitvoeren.

 

DOWNLOAD DE VHD FACTsHEET zorg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wat u van ons kunt verwachten, welke kwaliteit onze zorghulpverlening heeft en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Download hier onze factsheet. 

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat deze partner dezelfde kwaliteitsnormen hanteert en dat u daarom uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en zijn wij een gecertificeerde zorgcentrale.

Altijd een
veilig gevoel

Jan Willem Stet, Accountmanager vhd

Jan-Willem-Stet-187-x-187

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2 en ITO.

Op de afbeelding is de ISO 27001 certificering te zien. Hiermee toont VHD aan dat zij goed met vertrouwelijke, medische en concurrentie gevoelige informatie omgaan.
0
mei 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

gecertificeerd zorgcentrale

De branche- en netwerk organisatie WDTM heeft VHD het ketenkeurmerk van zorgcentrale toegekend.

Alarmopvolging in welke vorm dan ook blijft mensenwerk en met deze WDTM certificering is onafhankelijk vastgesteld dat de VHD deze zorgtaak in de personenalarmering uitstekend uitvoert. Hiermee is VHD één van de weinige alarmcentrales die ook zorgcentrale is. Uw klanten zijn in veilige handen. 

Hieronder kunt u onze factsheet aanvragen voor meer informatie.

Particuliere alarmcentrale

Afgelopen jaar hebben we onze diensten uitgebreid met PAC-activiteiten. Dit heeft ook vele voordelen voor onze zorghulpverlening. We kunnen u helpen op verschillende fronten. Zo zijn wij uw partner op gebied van brandveiligheid, inbraak, cameratoezicht en zijn wij thuis in track and trace. We bieden een unieke combinatie die nog niet in Nederland voorkomt. Zo kunnen wij na een inbraak ook de ruit vervangen. 

LEES ONZE 9+ VERHALEN

kies hier uw branche

De hulpverlening die wij verzorgen is maatwerk. Kies daarom de branche waarin u actief bent. Daar leest u meer informatie over de specifieke oplossing die wij aan u kunnen bieden.

wat u nog meer aan vhd kunt uitbesteden

Naast zorg- en reishulpverlening heeft VHD nog veel meer te bieden. Zo monitoren wij online wat er over uw organisatie of merk gezegd wordt en geven daarop een passend antwoord en verzorgen we het onderhoud aan al uw panden. Lees meer over onze diensten hieronder. 

LEES Onze linkedin berichten

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw telefonische helpdesk? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jan Willem Stet
Accountmanager