Particuliere alarmcentrale met reparatie & onderhoudsdienst

De totaaloplossing voor retail

Direct, nadat uw pand is beschadigd door inbraak of vandalisme, weer open kunnen: de wens van iedere facilitair manager en (winkel)eigenaar. De schade van inbraak en vandalisme is vervelend, maar als u daarna ook uw winkel gesloten moet houden voor het herstel van de schade is dat nog vervelender. Klanten kunnen niet in uw winkel terecht en daardoor loopt u omzet mis. Met onze unieke combinatie van twee diensten: reparatie en onderhoud in combinatie met onze particuliere alarmcentrale heeft u een alles-in-één-partij in huis. Wij verzorgen voor u het gehele jaar het reparatie en onderhoud aan al uw gebouwen én zorgen voor adequate hulp in geval van een calamiteit. Én ook na een calamiteit zorgen wij voor direct herstel van de schade.

Download onze factsheet

Meer weten over deze totaaloplossing? Vraag onze factsheet aan. Hierin leest u de vele voordelen van de combinatie van onze twee diensten. 

twee diensten, één partij:

1. Reparatie & onderhoud

VHD biedt een totaaloplossing voor reparatie en technisch onderhoud aan al uw winkelpanden en vestigingen. U heeft daarbij één aanspreekpunt en kunt gebruik maken van ons landelijk dekkend netwerk. 24/7 staat ons team klaar voor reparatiemeldingen. Tevens zorgen wij ook voor al het planmatig onderhoud. 

+

2. Veiligheid - Particuliere alarmcentrale

Als gecertificeerde particuliere alarmcentrale (PAC nummer: 151) ondersteunen wij u met veiligheid. Wij zorgen voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van onder andere overval, brand en inbraak. Door middel van ons cameratoezicht worden beelden geanalyseerd. Daarnaast monitoren en detecteren wij in onze particuliere alarmcentrale ongewone situaties en volgen deze op. Met gekwalificeerde medewerkers zorgen wij voor een professionele aanpak waarbij snelle opvolging en klantgerichtheid centraal staan. 

=

Totaaloplossing

U kunt bij ons zowel uw reparatie en onderhoud beleggen als de opvolging van onder andere uw inbraak- en brandalarmsystemen. Groot voordeel van de combinatie van deze twee diensten is dat na een inbraakmelding direct de schade wordt hersteld.

Voorbeeld: Om 02.00 uur ’s nachts wordt een poging tot inbraak geconstateerd door uw inbraakalarmsysteem. Een medewerker van onze particuliere alarmcentrale reageert adequaat op de melding en schakelt de politie in. Wanneer onze medewerker constateert dat de politie het werk ter plaatse heeft afgerond, is er al een reparateur opgeroepen om de schade te herstellen. De volgende ochtend om 08.00 uur kan uw winkel, zonder  sporen van inbraak, open.

meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze unieke combinatie aan dienstverlening?  Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.