Hulpverlener Auto Binnenland

Wil jij fungeren als rots in de branding voor gestrande automobilisten? Kom werken bij VHD!

Wil jij alvast wat VHD’ers ontmoeten? Bekijk hieronder dan onze video!

Omschrijving

Ben jij de rots in de branding voor de klanten die jouw hulp nodig hebben? Ben jij in staat in het heetst van de strijd mensen tot rust te brengen en een luisterend oor te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze afwisselende functie houd jij je bezig met het helpen van onze klanten. Dit doe je veelal telefonisch en uit naam van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn landelijk bekende A-merken. Jij kruipt in de huid van de opdrachtgever en zorgt ervoor dat de klant die met autopech of autoschade langs de weg staat goed geholpen wordt.

Hoe ziet jouw dag er bij VHD uit?

Je stapt ’s ochtends binnen, pakt een lekkere kop koffie, espresso of thee. Je overlegt even met je collega of er nog bijzonderheden zijn en vanaf dan begint jouw dag echt!

Daar is de eerste melding. Je neemt direct op. Een man aan de telefoon vertelt een wat warrig verhaal. Veel achtergrond lawaai. “Hallo….Met Richard…Mijn auto…doet het niet…N35…hulp nodig.” Richard vertelt dat hij pech heeft, maar je hoort aan hem dat er meer is. Je vraagt daarom door. Wat blijkt? Richard is op weg naar zijn vrouw die op het punt van bevallen staat. Dit is niet zo maar iemand, dit is een aanstaande vader!

Dit is een spoedgeval! Je zorgt ervoor dat je alle benodigde informatie verzamelt zodat je de hulp kunt organiseren. Je hoort jezelf zeggen: “Dit ga ik oplossen!”. Je legt Richard rustig uit wat er staat te gebeuren. Terwijl je in gesprek bent stuur jij de mobiliteitshulp aan waarbij jij aangeeft dat het hier een spoedgeval betreft. De mobiliteitsdienst komt ter plaatse en kan gelukkig het euvel verhelpen zodat Richard met slechts een kleine vertraging op weg kan naar het ziekenhuis. De mobiliteitsdienst meld jou dat Richard zijn vrouw nog gesproken heeft en naar alle waarschijnlijkheid op tijd zal zijn. De volgende melding staat alweer op je te wachten, jij moet als hulpverlener nu eenmaal door. Na verschillende mensen geholpen te hebben is het bijna tijd om naar huis te gaan. Een collega staat naar je te zwaaien dat hij telefoon heeft voor je…wat is er aan de hand? Je doet je head-set af en kijkt je collega vragend aan. “Een meisje! Het is een meisje!”.

Wat een dag! Je ruimt je spullen op en loopt naar beneden. Voordat je naar huis gaat wil je nog even jouw energie kwijt in de fitnessruimte op de begane grond. Tijdens het sporten denk je nog even aan die situatie van vanochtend. Fijn dat je Richard hebt kunnen helpen, dat geeft een kick! Met een voldaan en dankbaar gevoel stap je op je fiets, morgen weer een dag!

Taken en verantwoordelijkheden:

Gezocht profiel

  • Je kunt je goed verplaatsen in onze klanten en bent dienstverlenend ingesteld;
  • Je kunt goed luisteren en je hebt een vriendelijke, heldere telefoonstem;
  • Je vindt het een uitdaging om als ‘duizendpoot’ met meerdere zaken tegelijk bezig te zijn;
  • Je kunt de hectiek om je heen goed aan;
  • Je bent gesteld op ruimte voor het maken van je eigen keuzes;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het samenwerken met je collega’s ook belangrijk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift;
  • Je beschikt over MBO+ werkniveau;
  • Gezien de aard van onze dienstverlening gaat onze voorkeur uit naar kandidaten met automotive affiniteit;
  • Bereidheid tot het werken op wisselende tijden en in weekenden.

Wij bieden:

Interesse? Solliciteer hieronder direct!

Of stuur een motivatie en C.V. naar ikwilwerken@vhd.nl, ter attentie van Alineke de Jager (Sr. HR Adviseur). Heb je vragen? Neem dan gerust contact op!

""
1
NaamJouw naam
TelefoonnummerJouw telefoonnummer
Motivatie
0 /
CVuploaden
cloud_uploadUpload hier uw CV
ik ben wel/niet akkoord met het behandelen van mijn sollicitatie(gegevens) door andere partijen dan VHD
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Alineke de Jager
HR

0570-783010