Hulpverlener Travel Assistance

VHD is één van de belangrijkste spelers op het gebied van hulpverlening. Wij verlenen hulp over de hele wereld in opdracht van o.a. auto-importeurs, leasemaatschappijen, touroperators, verzekeraars en buitenlandse alarmcentrales. Dit zijn landelijk bekende A-merken. Naast voertuig- en personenhulpverlening bestaat ons dienstenassortiment verder uit het aanbieden van o.a. rampencoördinatie, home-assistance, personenalarmering en 24-uurs bereikbaarheidsservice.

Omschrijving

Om de ambities van VHD op daadkrachtige wijze waar te maken, zoeken wij voor onze alarmcentrale een enthousiaste hulpverlener. Je houdt je in deze afwisselende functie binnen ons team travel assistance bezig met het op een klantvriendelijke en hulpvaardige manier telefonisch te woord staan van onze klanten. Je kunt je inleven in de situatie van de klant bent communicatief overtuigend in staat de juiste vragen te stellen om tot de juiste oplossing te komen. Aan de hand daarvan ben je in staat de juiste hulpverlening in gang te zetten. Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week onze dienstverlening aan en zoeken een gedreven collega om ons hierin te ondersteunen.

Taken en verantwoordelijkheden:

Gezocht profiel

Als hulpverlener van de afdeling Travel Assistance ben je verantwoordelijk voor de telefonische personenhulpverlening aan Nederlandse verzekerden in het buitenland. Je zorgt voor een adequate behandeling van deze vragen binnen de betreffende polisvoorwaarden en procedures van de Nederlandse alarmcentrales. Zo nodig schakel je ons internationale netwerk in, die hulp ter plaatse bieden. Het is aan jou om een afweging te maken tussen de noodzaak van het inschakelen van dergelijke organisaties en de hiermee gemoeide verhoging van de hulpverleningskosten. Voor medische inhoudelijke afwegingen wordt de eigen medisch adviseur ingeschakeld.

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist;
  • Eén andere taal (Spaans, Italiaans, Duits of Frans) is een must;
  • Ervaring in de reis en/of medische branche is pré;
  • Flexibele inzet van maandag t/m zondag overdag, ’s avonds en ’s nachts vereist evenals beschikbaarheid tijdens schoolvakanties.

Wij bieden:

Interesse? Solliciteer hieronder direct!

Of stuur een motivatie en C.V. naar ikwilwerken@vhd.nl, ter attentie van Annelies Ligtenbarg (HR Adviseur). Heb je vragen? Neem dan gerust contact op!

""
1
NaamJouw naam
TelefoonnummerJouw telefoonnummer
Motivatie
0 /
CVuploaden
cloud_uploadUpload hier uw CV
ik ben wel/niet akkoord met het behandelen van mijn sollicitatie(gegevens) door andere partijen dan VHD
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right