Zo houdt u ongedierte buiten de deur!

Waarschijnlijk zal iedereen het wel eens hebben ervaren: ongewenste dieren in uw pand of winkel. Met het landelijk netwerk van VHD heeft u de mogelijkheid bij ons preventief ongedierte te bestrijden, maar kunt u ook bij ons terecht als u te maken krijgt met een plaag en acuut een oplossing wilt hebben. Natuurlijk kunt u ook zelf al enige maatregelen treffen om ongedierte te bestrijden of te beperken. Hieronder een aantal tips die u op weg helpen!

Houd uw pand en terrein schoon!
Veel dieren komen af op restjes eten, zorg er dan voor dat zowel het binnen- als het buitenterrein goed opgeruimd is. Let daarbij vooral op etensresten.

Zorg dat ongedierte niet makkelijk binnen kan komen
Heeft u een oud pand? En zijn niet alle gaten en kieren goed afgedicht? Maak deze kieren en gaten dicht, zo wordt het voor ongedierte lastig om binnen te dringen. Zorg er wel voor dat uw pand goed kan ventileren door gebruik te maken van ventilatieroosters.

Plaats preventieve middelen
Plaats alvast middelen om ongedierte te beperken, denk bijv. aan muizenvallen en lokdozen. Tegenwoordig zijn er tal van oplossingen, ook zonder gebruik van gif.

Toch te maken met een plaag?
Schakel VHD in, wij zorgen voor de juiste oplossing!

VHD is partner op gebied van reparatie en onderhoud. Met iedere reparatie of onderhoudsstoring kunt u bij ons 24/7 terecht. Wij zorgen dat dit probleem snel wordt verholpen door het inschakelen van ons landelijk dekkend netwerk. Meer weten over onze dienstverlening? Vraag hier de factsheet aan!