TONED: Totaal Onderhoud Nederland

Het concept voor uw totale reparatie en onderhoud

BEKIJK hier onze werkwijze

VOORDELEN VAN het TONED-concept van VHD

VHD biedt met het totaalconcept TONED (Totaal Onderhoud Nederland), een landelijk concept voor filiaalbedrijven, vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, kantoren en de gezondheidszorg.

Met dit concept kunt u bij ons terecht voor al uw reparatie- en onderhoudsdiensten. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens hulp in waar nodig: de schilder, de monteur, de elektricien, de technicus etc. Directe hulp of op afspraak. Uw voordeel door te werken met VHD is dat wij uw totale onderhoud en reparatie aan uw gebouw(en) uit handen nemen. Daarnaast werken wij kostenbesparend door onze gezamenlijke inkoop en heeft u één aanspreekpunt.

DOWNLOAD DE VHD FACTsHEET Reparatie en onderhoud

Wilt u meer weten over wat wij allemaal doen en bovenal wat wij voor u kunnen doen? Download dan hier de factsheet Reparatie & Onderhoud. 

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck!

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

Een diepblauwe achtergrond die het wereldwijde web illustreert. Slotjes om informatiebeveiliging aan te geven.
Actueel

VHD verlengt opnieuw ISO 27001-certificering

In een tijd waarin informatiebeveiliging van essentieel belang is, zijn wij er trots op dat deze certificering weer verlengd is. Sinds 2015 is VHD – als een van de eersten in Nederland – ISO 27001-gecertificeerd.

Lees verder

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

BEKIJK ONZE BUSINESSLINES

De hulpverlening die wij verzorgen is maatwerk. Kies daarom de branche waarin u actief bent. Daar leest u meer informatie over de specifieke oplossing die wij aan u kunnen bieden. 

wat u nog meer aan vhd kunt uitbesteden

Naast reparatie en onderhoudsdiensten heeft VHD nog veel meer te bieden. Zo monitoren wij online wat er over uw organisatie of merk gezegd wordt en geven daarop een passend antwoord. Lees meer over onze diensten hieronder. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

Op de afbeelding is de ISO 27001 certificering te zien. Hiermee toont VHD aan dat zij goed met vertrouwelijke, medische en concurrentie gevoelige informatie omgaan.
0
maart 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES Onze linkedin berichten

Management Systemen

De web-based applicaties zijn extreem kostenbesparend voor organisaties met een groot aantal inkomende facturen waarbij de facturen afkomstig zijn van een voor gedefinieerde set van leveranciers. Er zijn drie varianten:

Onderhoud Kosten Management Systeem (OKMS): OKMS is relevant voor bedrijven en instellingen die veel onderhoudskosten aan gebouwen en apparaten hebben.

Inkoop Kosten Management Systeem (IKMS): IKMS is relevant voor bedrijven en instellingen die veel algemene inkoopkosten hebben waarbij heldere afspraken zijn gemaakt over de aard en inhoud van de facturen.

Service Kosten Management Systeem (SKMS): SKMS is relevant voor retailers, vastgoedbeheerders-en eigenaren die transparantie in de servicekosten van winkelcentra wensen. Ook voor multi-tenant gebouwen en Verenigingen van Eigenaren.

WAT KUNT U DOEN IN DE ONDERSTEUNENDE ONLINE TOOL?

De web-based applicaties managen inkoop-en onderhoudsprocessen van organisaties. Door het registreren van contracten, bestellingen, opdrachten en facturen wordt het gehele proces transparant en foutvrij gemaakt. Een veelheid van bestellingen -en werkopdrachten vanuit multi-site en multi-users worden in een gedigitaliseerd proces gevolgd en gerapporteerd. Dit zonder investering, tegen lage kosten en en groot gebruiksgemak gebaseerd op 18 jaar ontwikkeling met veel gebruikerservaring als input.

1.

Digitaal registreren van alle afspraken en contracten.

2.

Bekijken van rapportages en uitzonderingen.

3.

Het automatisch controleren en accorderen van digitale facturen in het kosten managementsysteem.

4.

Aanmaken van werkopdrachten of bestellingen voor leveranciers op basis van een uniek opdrachtnummer.

5.

Gedigitaliseerd ontvangen op kostensoort en plaats van facturen in uw eigen administratiesysteem.

Onze oplossingen

Met ons totaalonderhoud is uw gebouwenbeheer goed geregeld. We regelen al het technisch onderhoud en de facilitaire diensten. Met VHD heeft u één aanspreekpunt, één telefoonnummer en één factuur.

Bij een acute storing is met een telefoontje naar het Service Center hulp geregeld. Onze deskundige service-medewerkers beoordelen de aard van de storing en schakelen in geval van nood direct een monteur in. Is de storing minder dringend dan plannen ze reparatie-afspraak in.

Ook het periodieke onderhoud aan gebouwen en gebouwgebonden systemen verzorgen wij graag voor u. Zoals bijvoorbeeld het onderhoud aan de airconditioning, de verlichting of liften

Is een apparaat, systeem of onderdeel niet meer te repareren dan zorgt VHD voor vervanging. Zo snel en uiteraard zo voordelig mogelijk. We vragen indien gewenst offertes op bij verschillende uitvoerende bedrijven om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.

Met het gebouwenbeheer van VHD regelen wij zaken als schoonmaak, schilderwerk, beveiliging, onderhoud aan daken en gevels.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

Iedere hulpvraag is anders

Iedere persoon is uniek, ieder bedrijf is uniek en ook iedere hulpvraag. Onze hulpverlening is dan ook maatwerk. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de kaders van onze dienstverlening. Wij houden altijd rekening met uw wensen en eisen. Zodat u er zeker van bent dat de hulp de wij aan uw klanten bieden naadloos aansluit op uw eigen dienstverlening. Bij VHD krijgt u de juiste service én service op maat. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden of ontmoet ons op één van onderstaande evenementen.

ontmoet vhd

5 en 6 oktober 2022

Evenement:

Vakbeurs Mobiliteit

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht

31 januari t/m 2 februari 2023

Evenement:

Auto Prof

Locatie:

Evenementenhal Gorinchem

12 en 13 april 2023

Evenement:

Firesafety & Security

Locatie:

Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw reparatie en onderhoud? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.