Preventief onderhoud uitbesteden?

VHD is dé partner die ontzorgt

Met preventief onderhoud bent u toekomstige gebreken aan uw gebouw(en) voor. Dit scheelt u kosten en reparaties. Wij verzorgen dan ook graag voor u uw preventief onderhoud! Met TONED van VHD, en landelijk totaalconcept voor filiaalbedrijven, vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, kantoren en de gezondheidszorg, ontzorgen wij u met het totale onderhoud aan uw gebouwen. Wij treden hier op als tussenpersoon, tussen u en de uitvoerende partij. U belt naar één nummer en wij schakelen de juiste partij in. Door onze gecentraliseerde inkoop is het voor u kostenbesparend en kunnen wij u vele diensten aanbieden.

Voordelen van VHD als partner voor het begeleiden van preventief onderhoud

‘Eén aanspreekpunt’

“Door onze bundeling van contracten, heeft u minder contractpartners en één aanspreekpunt.  Met onze ondersteunende online tool heeft u bovendien altijd inzicht in uw inkoop- en onderhoudsprocessen.”

Mary Damhoff
vhd -toned

Meer informatie?

Neem contact op met Mary Damhoff, gespecialiseerd in planmatig onderhoud.

Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Wees schade voor en plan onderhoud

Het is goed om planmatig onderhoud te plegen aan uw gebouw(en), maar ook aan al uw apparaten en andere middelen in en rondom het gebouw. Onze vakmensen houden bij wanneer iets aan vervanging toe is en vervangen dit wanneer nodig. Zo voorkomt u oneindige reparatiekosten en bent u de schade voor. Daarnaast kunt u er op vertrouwen dat uw technisch apparaten goed (blijven) werken. De bij ons aangesloten partijen worden uitgekozen op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Zij kunnen met hun kennis en ervaring een goede inschatting maken wanneer iets vervangen kan worden, gerepareerd kan worden of dat er alleen licht herstel toegepast moet worden. Door deze juiste inschatting en onderhoud bespaart u aanzienlijk op reparatiekosten. Wilt u weten welk verschil wij voor u kunnen maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij laten graag zien welke kostenbesparing ons planmatig onderhoud voor u op kan leveren.

​​

Onze certificeringen en klantwaardering

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen zijn. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3401 type 2, ITO en WDTM. Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk hoe onze klanten onze dienstverlening waarderen, daarom monitoren wij continue de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog.

Actueel

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Mary Damhoff, specialist in reparatie & onderhoud.

""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next
Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Bel mij terug

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder