Preventief onderhoud uitbesteden?

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Voordelen van VHD als partner voor het begeleiden van preventief onderhoud

Met preventief onderhoud bent u toekomstige gebreken aan uw gebouw(en) voor. Dit scheelt u kosten en reparaties. Wij verzorgen dan ook graag voor u uw preventief onderhoud! Met TONED van VHD, een landelijk totaalconcept voor filiaalbedrijven, vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, kantoren en de gezondheidszorg, ontzorgen wij u met het totale onderhoud aan uw gebouwen. Wij treden hier op als tussenpersoon, tussen u en de uitvoerende partij. U belt naar één nummer en wij schakelen de juiste partij in. Door onze gecentraliseerde inkoop is het voor u kostenbesparend en kunnen wij u vele diensten aanbieden.

Zo werkt ons concept:

Onze klantwaardering en certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen zijn. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3401 type 2, ITO en WDTM. Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk hoe onze klanten onze dienstverlening waarderen, daarom monitoren wij continue de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog.

Hoge klanttevredenheid

Én dit levert het u op:

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder