Kosten besparen met een meerjarenonderhoudsplan?

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meerdere diensten, één partij!

Bent u vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wilt u dat uw vastgoed goed onderhouden wordt? Dan bent u bij VHD aan het juiste adres. VHD biedt met TONED een landelijk totaalconcept aan voor reparatie en technisch onderhoud aan gebouwen. Het totale onderhoud aan uw vastgoed kunt u aan ons uitbesteden. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens de benodigde partij in. Hierbij kunt u denken aan een monteur, een installateur of zelfs een glazenwasser. Wij bieden directe hulp of op afspraak. U kunt ons zien als tussenpersoon, maar wij zijn meer dan dat. Met ons aan uw zijde bent u namelijk niet alleen voorzien van hulp die u nodig heeft om uw vastgoed te onderhouden, u bent ook in onvoorziene omstandigheden voorzien van hulp. Daarnaast kunnen wij door onze gecentraliseerde inkoop de kosten laag houden zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

VHD denkt met u mee

Wij denken graag met u mee bij het maken van een meerjarenonderhoudsplan. Onze experts kunnen u adviseren in het verwachte onderhoud aan uw pand. Met hun kennis en ervaring bent u goed voorbereid en weet u welk budget u moet reserveren voor uw onderhoud. Ons netwerk voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, service en klanttevredenheid. Door deze criteria nauwlettend in de gaten te houden bij het contracteren van een nieuwe partij kunt u altijd rekenen op de beste hulp tegen de scherpste prijs.

Zo werkt ons concept voor het onderhoud van uw totale vastgoed:

Meegeleverde online tool

Als u bij ons één of meerdere diensten afneemt krijgt u ook toegang tot onze eigen web-based applicaties. Deze applicaties managen inkoop- en onderhoudsprocessen van organisaties. In deze applicaties worden contracten, bestellingen, opdrachten en facturen geregistreerd en wordt het gehele proces transparant en foutvrij gemaakt.

Door deze applicatie heeft u inzichtelijk welk onderhoud of reparatie(s) u het afgelopen jaar heeft gedaan en welke er nog op de planning staan. De web-based applicatie is gebaseerd op 18 jaar ontwikkeling en met veel gebruikerservaring als input. Bent u benieuwd hoe deze online tool werkt? Vraag hieronder een demo aan!

online tool

Én dit levert het u op:

​​

​​

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder