Meerjarenonderhoudsplan reparatie & onderhoud

Meerdere diensten, één partij

Door uw onderhoud te plannen met een meerjarenonderhoudsplan heeft u een goed overzicht over uw financiële uitgaven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderwerk van uw pand. Vooraf berekenen wij graag voor u welke kosten u kunt verwachten in de komende jaren. We houden hier rekening met verschillende aspecten, bijvoorbeeld met de zonzijde van uw pand. Het voordeel van een meerjarenonderhoudsplan is dat u uw waarde van uw pand behoudt en achterstallig onderhoud en reparatie voorkomt. Daarnaast kunt u geld reserveren voor het onderhoud, zodat u niet onverwachts voor een grote kostenpost komt te staan.

Voordelen van VHD als partner voor het MJOP

“Eén aanspreekpunt”

“Door onze bundeling van contracten, heeft u minder contractpartners en één aanspreekpunt. Met onze on ondersteunende online tool heeft u bovendien altijd inzicht in uw inkoop- en onderhoudsprocessen.”

Mary Damhoff
vhd – toned

Meer informatie?

Neem contact op met Mary Damhoff, specialist in reparatie en onderhoud.

Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Meegeleverde online tool

Als u bij ons één of meerdere diensten afneemt krijgt u ook toegang tot onze eigen web-based applicaties. Deze applicaties managen inkoop- en onderhoudsprocessen van organisaties. In deze applicaties worden contracten, bestellingen, opdrachten en facturen geregistreerd en wordt het gehele proces transparant en foutvrij gemaakt.

Door deze applicatie heeft u inzichtelijk welk onderhoud of reparatie(s) u het afgelopen jaar heeft gedaan en welke er nog op de planning staan. De web-based applicatie is gebaseerd op 18 jaar ontwikkeling en met veel gebruikerservaring als input. Bent u benieuwd hoe deze online tool werkt? Vraag dan een demo aan!

​​

​​

VHD denkt met u mee

Wij denken graag met u mee bij het maken van een meerjarenonderhoudsplan. Onze experts kunnen u adviseren in het verwachte onderhoud aan uw pand. Met hun kennis en ervaring bent u goed voorbereid en weet u welk budget u moet reserveren voor uw onderhoud. Ons netwerk voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, service en klanttevredenheid. Door deze criteria nauwlettend in de gaten te houden bij het contracteren van een nieuwe partij kunt u altijd rekenen op de beste hulp tegen de scherpste prijs.

Actueel

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het maken, uitvoeren of uitbesteden van uw mjop? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Mary Damhoff, specialist in reparatie & onderhoud.

""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next
Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Bel mij terug

​​

 

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ VERHAAL

“Rook? Ik zie geen rook!”

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat.”

Lees verder