Kosten besparen met een meerjarenonderhoudsplan?

Met de unieke totaaloplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Meerdere diensten, één partij!

Bent u vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wilt u dat uw vastgoed goed onderhouden wordt? Dan bent u bij VHD aan het juiste adres. VHD biedt een landelijke totaaloplossing voor reparatie en technisch onderhoud aan gebouwen. Het totale onderhoud aan uw vastgoed kunt u aan ons uitbesteden. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens de benodigde partij in. Hierbij kunt u denken aan een monteur, een installateur of zelfs een glazenwasser. Wij bieden directe hulp of op afspraak. U kunt ons zien als tussenpersoon, maar wij zijn meer dan dat. Met ons aan uw zijde bent u namelijk niet alleen voorzien van hulp die u nodig heeft om uw vastgoed te onderhouden, u bent ook in onvoorziene omstandigheden voorzien van hulp. Daarnaast kunnen wij door onze gecentraliseerde inkoop de kosten laag houden zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

VHD denkt met u mee

Wij denken graag met u mee bij het maken van een meerjarenonderhoudsplan. Onze experts kunnen u adviseren in het verwachte onderhoud aan uw pand. Met hun kennis en ervaring bent u goed voorbereid en weet u welk budget u moet reserveren voor uw onderhoud. Ons netwerk voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, service en klanttevredenheid. Door deze criteria nauwlettend in de gaten te houden bij het contracteren van een nieuwe partij kunt u altijd rekenen op de beste hulp tegen de scherpste prijs.

Doe hier de VHD – Bespaarcheck

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! Door onze gecentraliseerde inkoop zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Hierbij verliezen wij kwaliteit nooit uit het oog. Zo heeft u bij ons voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs.

Onze totaaloplossing voor het onderhoud van uw totale vastgoed:

Meegeleverde online tool

Als u bij ons één of meerdere diensten afneemt krijgt u ook toegang tot onze eigen web-based applicaties. Deze applicaties managen inkoop- en onderhoudsprocessen van organisaties. In deze applicaties worden contracten, bestellingen, opdrachten en facturen geregistreerd en wordt het gehele proces transparant en foutvrij gemaakt.

Door deze applicatie heeft u inzichtelijk welk onderhoud of reparatie(s) u het afgelopen jaar heeft gedaan en welke er nog op de planning staan. De web-based applicatie is gebaseerd op 18 jaar ontwikkeling en met veel gebruikerservaring als input. Bent u benieuwd hoe deze online tool werkt? Vraag hieronder een demo aan!

online tool

Én dit levert het u op:

​​

​​

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder