Uw totale gebouw onderhoud bij één partij?

Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Doe de VHD – bespaarcheck!

Weten of het voor u loont het reparatie & onderhoud uit te besteden? Doe hieronder de bespaarcheck!

Doe de VHD-bespaarcheck

Onze totaaloplossing:

Gebouw onderhoud uitbesteden aan VHD

Uw totale gebouwonderhoud kunt u uitbesteden aan VHD. Bijvoorbeeld het onderhoud aan liften, roltrappen, brandblussers, toiletten, schilderwerk aan de binnen- en buitenkant en meer. VHD biedt een landelijke totaaloplossing voor filiaalbedrijven, vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, kantoren en de gezondheidszorg. Bij ons kunt u daarom terecht voor al uw onderhoudsdiensten. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens de uitvoerende partij in waar nodig. Wij bieden u directe hulp of op afspraak. Laat u door ons uw gebouwonderhoud uitvoeren, dan heeft u uw totale onderhoud uitbesteed aan één partij. Wij werken kostenbesparend door onze gecentraliseerde inkoop. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor al uw diensten. Bij het selecteren van onze uitvoerende partijen wordt er gelet op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zo kunt u bij ons terecht met elke dienst, leveren wij goede kwaliteit en heeft u de scherpste prijs!

Storingsdienst

Én dit levert het u op:

Bent u klaar om te besparen op gebouw onderhoud?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

VHD: kostenbesparend voor uw totale gebouwonderhoud

Doordat onze aangesloten partijen vakkundig zijn kunnen zij goed inschatten wanneer iets aan vervanging toe is aan uw gebouw, wanneer iets moet worden gerepareerd aan uw gebouw of wanneer alleen onderhoud van belang is. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt alles zorgvuldig nagekeken. U kunt hierbij denken aan onderhoud aan uw hele gebouw. Zowel technisch onderhoud als facilitair onderhoud. Het onderhoud aan liften, roltrappen, brandblussers, toiletten, schilderwerk aan de binnen- en buitkant etc. Door goede inschatting (en af en toe vervanging) kunt u veel reparatiekosten besparen, want bijhouden is beter dan verwaarlozen. Door een belletje naar onze servicedesk plant u uw onderhoudsbeurten in. In de meegeleverde online tool die u van ons ontvangt heeft u snel en inzichtelijk wanneer de afspraken gepland staat en waar u op moet rekenen. Zo komt u niet voor onvoorziene kosten te staan.

Vele bedrijven waren u voor

We hebben in loop der jaren een grote en diverse klantenkring opgebouwd. Hierdoor hebben wij niet alleen onze klantenkring verder uitgebreid, maar ook onze ervaring en kennis. Veel diverse bedrijven maken gebruik van onze dienstverlening, zo zijn wij thuis in vele branches. Wij zijn actief in branches zoals retail, kantoren, vastgoed, zorg en woningcorporaties. Met de overname van TONED in 2016 kan VHD u een totaaloplossing bieden: wilt u naast uw onderhoud aan uw pand ook na kantoortijden gebruik maken van ons klantcontactcenter? Dat kan! U kunt bij ons meerderde diensten afnemen en inrichten naar uw wensen.

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder