Correctief onderhoud

VHD is dé partner die ontzorgt

Met ons correctief onderhoud heeft u direct hulp in onvoorziene omstandigheden. Met één telefoontje naar onze Toned Servicedesk is correctief onderhoud snel geregeld. Onze servicedesk beoordeelt uw verzoek en schakelt vervolgens hulp in waar nodig: de monteur, de elektricien, de technicus etc. De voordelen om deze diensten uit te besteden aan VHD zijn: direct hulp in geval van adhoc incidenten, één aanspreekpunt, en u kunt naast uw correctief onderhoud ook uw planmatig onderhoud aan ons uitbesteden. Is de storing minder dringend, maar moet het wel gerepareerd worden? Dan plannen wij voor u een reparatieafspraak in en komt de monteur, technicus of installateur op de afgesproken tijd langs.

Voordelen van VHD als partner voor correctief onderhoud

‘Altijd de beste uitvoerder’

“Wij letten bij onze leveranciers op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zo heeft u bij ons altijd de beste uitvoerder.”

Mary Damhoff
VHD – toned

Meer informatie?

Neem contact op met Mary Damhoff, gespecialiseerd in correctief onderhoud.

Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Deskundig in correctief onderhoud

Onze servicemedewerkers zijn deskundig in het behandelen van vragen omtrent correctief onderhoud. De combinatie van regelmatige trainingen en onze VHD academy biedt onze medewerkers altijd de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Met voldoende kennis en ervaring kunnen zij de situatie aan de telefoon goed beoordelen om vervolgens de juiste partij te kunnen inschakelen. Dit is van belang zodat u snel wordt geholpen en dat de juiste hulp op de juiste plek komt. Niet alleen onze servicemedewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk, ook onze aangesloten partijen voldoen aan onze eisen. Bij het contracteren van deze partijen stellen we hoge eisen op het gebied van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Daarnaast hanteren wij in onze organisatie een 9+ mentaliteit. Bekijk op de 9+-pagina wat dit precies inhoudt, en lees mooie en inspirerende verhalen over onze 9+ organisatie.

​​

Actueel

Korte lijnen en snelle afhandeling

Door onze korte lijnen kunnen wij u snel voorzien van de juiste hulp. Aan de telefoon worden de juiste vragen gesteld voor een betere afhandeling en snellere service. Zo wordt er direct de juiste hulp ingeschakeld en is men snel ter plaatse. Dit komt mede door ons uitgebreide netwerk. Wij hebben een nationaal dekkend netwerk zodat we u in iedere hoek van Nederland kunnen voorzien van de juiste hulp. Daarnaast verliezen we bij het uitkiezen van deze partijen nooit kwaliteit, service en klantvriendelijkheid uit het oog. Daarnaast bieden we door onze gecentraliseerde inkoop altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Mary Damhoff, specialist in reparatie & onderhoud.

""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next
Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Bel mij terug

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder