Onderhoudsdiensten van VHD

Bekijk direct hoe VHD ontzorgt:

Doe de VHD – bespaarcheck!

Weten of het voor u loont het reparatie & onderhoud uit te besteden? Doe hieronder de bespaarcheck!

Doe de VHD-bespaarcheck

Onderhoudsdiensten van VHD

VHD is dé partner die ontzorgt

Heeft u meerdere bedrijfspanden, winkelpanden of ketens? Dan wilt u dat deze panden altijd goed onderhouden worden. Zowel van binnen als van buiten. Maar als u zelf al het onderhoud moet beheren én doen kost u dit veel tijd en geld. Daarnaast heeft u te maken met verschillende contracten en verschillende partijen. VHD heeft hiervoor dé oplossing. Bij ons kunt u uw totale onderhoud of een deel van uw onderhoud uitbesteden. Wij zorgen voor het beheren van contracten met de aangesloten partijen. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en doet u zaken met één partij, heeft u één aanspreekpunt en één (verzamel)factuur. Bovendien hebben wij een landelijk dekkend netwerk. Dus waar uw panden ook zijn gevestigd, wij helpen u graag. Met ons netwerk bieden wij u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

De oplossing voor het uitbesteden van uw totale onderhoud:

Eén aanspreekpunt, één factuur.

Bij ons heeft u te maken met één contractpartij, één aanspreekpunt en één factuur. Naast het voordeel van korte lijnen, zijn uw gegevens en diensten overzichtelijk terug te zien in onze online tool wanneer u gebruik maakt van ons netwerk. U heeft zo inzichtelijk wat er stuk is, hoeveel telefoontjes er gepleegd zijn met ons, welke diensten u bij ons hebt afgenomen etc. Dit alles onder één dak. Daarnaast kunnen wij u nog veel meer bieden, bijvoorbeeld het verzorgen van uw klantcontact. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Én dit levert het u op:

Bekijk onze onderhoudsdiensten:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw telefonische helpdesk? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Jelte Posthumus.

""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

 

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder