Al het onderhoud aan uw gebouwen bij één partij

Met de unieke oplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

BEKIJK ONZE werkwijze

VHD is dé partner die ontzorgt op gebied van onderhoud

Heeft u meerdere bedrijfspanden, winkelpanden of ketens? Dan wilt u dat deze panden altijd goed onderhouden worden. Zowel van binnen als van buiten. Maar als u zelf al het onderhoud moet beheren én doen kost u dit veel tijd en geld. Daarnaast heeft u te maken met verschillende contracten en verschillende partijen. VHD heeft hiervoor dé oplossing. Bij ons kunt u uw totale onderhoud of een deel van uw onderhoud uitbesteden. Wij zorgen voor het beheren van contracten met de aangesloten partijen. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en doet u zaken met één partij, heeft u één aanspreekpunt en één (verzamel)factuur. Bovendien hebben wij een landelijk dekkend netwerk. Dus waar uw panden ook zijn gevestigd, wij helpen u graag. Met ons netwerk bieden wij u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck!

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

Eén aanspreekpunt, één factuur

Bij ons heeft u te maken met één contractpartij, één aanspreekpunt en één factuur. Naast het voordeel van korte lijnen, zijn uw gegevens en diensten overzichtelijk terug te zien in onze online tool wanneer u gebruik maakt van ons netwerk. U heeft zo inzichtelijk wat er stuk is, hoeveel telefoontjes er gepleegd zijn met ons, welke diensten u bij ons hebt afgenomen etc. Dit alles onder één dak. Daarnaast kunnen wij u nog veel meer bieden, bijvoorbeeld het verzorgen van uw klantcontact. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

Én dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

0
maart 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES Onze linkedin berichten

Bekijk hier wat vhd nog meer voor u kan betekenen

Naast reparatie en onderhoudsdiensten heeft VHD nog veel meer te bieden. Zo monitoren wij online wat er over uw organisatie of merk gezegd wordt en geven daarop een passend antwoord. Lees meer over onze diensten hieronder. 

ARTIKELEN

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

Een diepblauwe achtergrond die het wereldwijde web illustreert. Slotjes om informatiebeveiliging aan te geven.
Actueel

VHD verlengt opnieuw ISO 27001-certificering

In een tijd waarin informatiebeveiliging van essentieel belang is, zijn wij er trots op dat deze certificering weer verlengd is. Sinds 2015 is VHD – als een van de eersten in Nederland – ISO 27001-gecertificeerd.

Lees verder

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw reparatie- en onderhoudsdienst? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.