Storingsdienst uitbesteden?

VHD is dé partner die ontzorgt

Graag altijd hulp kunnen inschakelen in gevallen van storingen en onvoorziene omstandigheden? Met onze storingsdienst kunt altijd terugvallen op onze achterwacht. Wij zitten 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. De storing wordt opgepakt en direct doorgezet naar de dichtstbijzijnde monteur. Doordat wij een landelijk netwerk hebben ontstaan er nooit lange aanrijdtijden. Zo zijn onze partners snel ter plaatse en kunnen vakmensen hun kennis toepassen op de juiste storing. Onze achterwacht blijft de status monitoren en verwerkt dit in uw dossier. Daarbij heeft u met onze bijgeleverde online tool altijd inzicht in alle verzoeken.

Storingsdienst via VHD? Dit zijn de voordelen:

‘Één aanspreekpunt, altijd inzicht’

“Door onze bundeling van contracten, heeft u minder contractpartners en één aanspreekpunt. Met onze ondersteunende online tool heeft u bovendien altijd inzicht in uw inkoop- en onderhoudsprocessen.”

Mary Damhoff
vhd – toned

Meer informatie?

Neem contact op met Mary Damhoff, gespecialiseerd in storingsdiensten.

Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Online tool ter ondersteuning van de storingsdienst

Met onze bijgeleverde online tool, die u ontvangt als u gebruik maakt van ons netwerk, heeft u altijd inzicht in uw afgenomen diensten. Deze web-based applicaties managen inkoop- en onderhoudsprocessen van organisaties. In de app wordt het registreren van contracten, bestellingen, opdrachten en facturen voor het gehele proces transparant en foutvrij gedaan. In de app ziet u onder meer registraties van alle afspraken en contracten en kunt u rapportages en uitzonderingen bekijken. Bovendien controleert en accordeert het automatisch digitale facturen in het kosten managementsysteem, worden er werkopdrachten of bestellingen voor leveranciers aangemaakt op een uniek opdrachtnummer en ontvangt u gedigitaliseerd op kostensoort- en plaats uw eigen facturen in uw eigen administratiesysteem.

​​

Kwalitatief en uitgebreid netwerk

Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij u overal in Nederland helpen. Met een bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn wij in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Bij het selecteren van leveranciers letten we op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste uitvoerder bieden tegen de scherpste prijs!

Actueel

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Mary Damhoff, specialist in reparatie & onderhoud.

""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next
Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Bel mij terug

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder