Uw reparatiedienst uitbesteden?

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Reparatiedienst via VHD? Dit zijn de voordelen:

Met de reparatiedienst van VHD bent u voorzien van de juiste hulp bij ieder soort reparatie aan uw pand(en) of machines/apparaten binnen uw bedrijf. U belt naar onze centrale en wij schakelen vanuit hier vervolgens hulp in waar nodig. Ons netwerk bestaat uit monteurs, installateurs, schilders, elektriciens en meer. Bij het selecteren van dit netwerk verliezen wij nooit kwaliteit uit het oog. Wij letten hierbij op klantvriendelijkheid, service en kwaliteit. Hierdoor kunt u bij ons terecht met iedere dienst en heeft u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Daarnaast kunt u uw totale onderhoud aan uw pand uitbesteden. Met TONED biedt VHD een totaalconcept aan op het gebied van reparatie en onderhoud voor huizen en bedrijfspanden. Wij treden hierbij altijd op als tussenpersoon, tussen u en de uitvoerende partij. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Zo werkt ons concept:

Eén aanspreekpunt, korte lijnen

U kunt bij ons meerdere diensten afnemen. U kunt bij ons terecht voor zowel reparatiediensten, onderhoudsdiensten maar ook voor het verzorgen van uw klantcontact. Zo heeft u met verschillende diensten altijd één partij waarmee u zaken doet en één aanspreekpunt. We hanteren graag korte lijnen. En met ons bijgeleverde software heeft u snel inzicht in uw facturen, werkopdrachten en veel meer.

Al uw onderhoud en reparatie bij VHD!

Én dit levert het u op:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Jelte Posthumus.
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Deskundig personeel

Met onze VHD Academy leiden we onze medewerkers op tot deskundig personeel. Zo kunnen wij u altijd voorzien van de juiste hulp en de juiste service. We blijven continu in ontwikkeling. Met onze VHD academy en diverse certificaten laten wij zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. We hebben certificeringen zoals: ISAE3402 type 2, ISO27001, ITO (klantcontact), WDTM (zorgcentrale). Het behalen van deze certificeringen is één ding, het behouden is belangrijker. Daarom werken we dagelijks hard aan de kwaliteit en staat onze ontwikkeling nooit stil.

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder