Uw reparatiedienst uitbesteden?

Met de totaaloplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op ​​

Reparatiedienst via VHD? Dit zijn de voordelen:

Met de reparatiedienst van VHD bent u voorzien van de juiste hulp bij ieder soort reparatie aan uw pand(en) of machines/apparaten binnen uw bedrijf. U belt naar onze centrale en wij schakelen vanuit hier vervolgens hulp in waar nodig. Ons netwerk bestaat uit monteurs, installateurs, schilders, elektriciens en meer. Bij het selecteren van dit netwerk verliezen wij nooit kwaliteit uit het oog. Wij letten hierbij op klantvriendelijkheid, service en kwaliteit. Hierdoor kunt u bij ons terecht met iedere dienst en heeft u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Daarnaast kunt u uw totale onderhoud aan uw pand uitbesteden. VHD biedt een totaaloplossing op het gebied van reparatie en onderhoud voor huizen en bedrijfspanden. Wij treden hierbij altijd op als tussenpersoon, tussen u en de uitvoerende partij.

Doe hier de VHD – Bespaarcheck

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! Door onze gecentraliseerde inkoop zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Hierbij verliezen wij kwaliteit nooit uit het oog. Zo heeft u bij ons voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs.

De totaaloplossing:

Eén aanspreekpunt, korte lijnen

U kunt bij ons meerdere diensten afnemen. U kunt bij ons terecht voor zowel reparatiediensten, onderhoudsdiensten maar ook voor het verzorgen van uw klantcontact. Zo heeft u met verschillende diensten altijd één partij waarmee u zaken doet en één aanspreekpunt. We hanteren graag korte lijnen. En met ons bijgeleverde software heeft u snel inzicht in uw facturen, werkopdrachten en veel meer.
Al uw onderhoud en reparatie bij VHD!

Én dit levert het u op:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Jelte Posthumus.
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug ​​

Deskundig personeel

Met onze VHD Academy leiden we onze medewerkers op tot deskundig personeel. Zo kunnen wij u altijd voorzien van de juiste hulp en de juiste service. We blijven continu in ontwikkeling. Met onze VHD academy en diverse certificaten laten wij zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. We hebben certificeringen zoals: ISAE3402 type 2, ISO27001, ITO (klantcontact), WDTM (zorgcentrale). Het behalen van deze certificeringen is één ding, het behouden is belangrijker. Daarom werken we dagelijks hard aan de kwaliteit en staat onze ontwikkeling nooit stil.
​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder