Hulp bij brand, storm, of inbraak met de calamiteitendienst van VHD

Met de unieke oplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen.

Bekijk onze werkwijze:

VOORDELEN VAN VHD ALS PARTNER VOOR UW TOTALE REPARATIE & ONDERHOUD

Heeft uw pand(en) schade opgelopen tijdens een onverwachte situatie zoals een brand, waterschade, storm of inbraak? Dan wilt u op dat moment direct iemand kunnen inschakelen om de schade te repareren. VHD biedt de uitkomst. Op onze centrale zitten wij 24/7 voor u klaar in onvoorziene omstandigheden. Wij treden daarbij op als tussenpersoon, tussen u en de uitvoerende partij: de elektricien, monteur of een technicus. Met één telefoontje naar onze centrale schakelen wij vervolgens de benodigde hulp in. Hierdoor kunt u met iedere hulpvraag 24/7 terecht bij VHD. Wij beschikken over een technische helpdesk en met ons landelijk dekkend netwerk kunnen wij u bij iedere situatie van hulp voorzien. Hierbij verliezen wij nooit kwaliteit uit het oog. Met ons aan uw zijde bent u altijd voorzien van de juiste hulp met de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! 

ARTIKELEN

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

Een beeld van storm aan de kust. Een grote golf water wordt veroorzaakt door de wind.

Tips voor stormachtig weer

Storm Louis trekt vanavond over het land. Donderdag vanaf het einde van de middag krijgt Nederland te maken met zware buien, harde windstoten en een

Lees verder

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

en dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

0
mei 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Eén aanspreekpunt, één telefoonnummer en één factuur

Naast de calamiteitendienst die u bij ons kunt afnemen kunt u bij ons ook terecht voor planmatig onderhoud, vervangingsonderhoud of zelfs het verzorgen van uw klantcontact. Door meerdere en verschillende diensten bij ons af te nemen heeft u te maken met maar één contractpartij, één telefoonnummer en één factuur. Voor u eenvoudig en overzichtelijk. Daarnaast zijn uw gegevens en diensten overzichtelijk terug te zien in onze meegeleverde tool. In deze online tool heeft u inzichtelijk wat er stuk is, hoeveel telefoontjes er gepleegd zijn met ons, welke diensten u bij ons heeft afgenomen etc. Benieuwd hoe de tool eruit ziet? Maak een afspraak met één van onze mensen!

Gecentraliseerde inkoop

Met onze gecentraliseerde inkoop, die wij bereiken door onze bundeling met zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn wij in staat om integrale onderhoudskosten te beperken. Wij verliezen bij dit proces nooit kwaliteit, service en klantvriendelijkheid uit het oog. Wij stellen daarom niet alleen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan onze leveranciers. Hiermee kunnen wij u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden.

LEES Onze linkedin berichten

BEKIJK OOK ANDERE PAGINA'S

VHD is van oorsprong een alarmcentrale. Inmiddels is het veel meer dan dat. Bekijk hieronder wat wij u nog meer kunnen bieden. Zo verzorgen wij bereikbaarheidsdiensten, webcare en zijn wij een particuliere alarmcentrale en zorgcentrale. 

actueel

Lees het laatste nieuws over VHD.

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw calamiteitendienst? Vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.