Calamiteitendienst van VHD

Met onze calamiteitendienst helpen wij bij storm, brand of inbraak! Bekijk hieronder onze werkwijze::

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Calamiteitendienst via VHD? Dit zijn de voordelen:

Heeft uw pand(en) schade opgelopen tijdens een onverwachte situatie zoals een brand, waterschade, storm of inbraak? Dan wilt u op dat moment direct iemand kunnen inschakelen om de schade te repareren. VHD biedt de uitkomst. Op onze centrale zitten wij 24/7 voor u klaar in onvoorziene omstandigheden. Wij treden daarbij op als tussenpersoon, tussen u en de uitvoerende partij: de elektricien, monteur of een technicus. Met één telefoontje naar onze centrale schakelen wij vervolgens de benodigde hulp in. Hierdoor kunt u met iedere hulpvraag 24/7 terecht bij VHD. Wij beschikken over een technische helpdesk en met ons landelijk dekkend netwerk kunnen wij u bij iedere situatie van hulp voorzien. Hierbij verliezen wij nooit kwaliteit uit het oog. Met ons aan uw zijde bent u altijd voorzien van de juiste hulp met de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Doe hier de VHD – Bespaarcheck

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! Door onze gecentraliseerde inkoop zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Hierbij verliezen wij kwaliteit nooit uit het oog. Zo heeft u bij ons voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs.

De totaaloplossing:

Eén aanspreekpunt, één telefoonnummer en één factuur

Naast de calamiteitendienst die u bij ons kunt afnemen kunt u bij ons ook terecht voor planmatig onderhoud, vervangingsonderhoud of zelfs het verzorgen van uw klantcontact. Door meerdere en verschillende diensten bij ons af te nemen heeft u te maken met maar één contractpartij, één telefoonnummer en één factuur. Voor u eenvoudig en overzichtelijk. Daarnaast zijn uw gegevens en diensten overzichtelijk terug te zien in onze meegeleverde tool. In deze online tool heeft u inzichtelijk wat er stuk is, hoeveel telefoontjes er gepleegd zijn met ons, welke diensten u bij ons heeft afgenomen etc. Benieuwd hoe de tool eruit ziet? Maak een afspraak met één van onze mensen!

Én dit levert het u op:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Jelte Posthumus.
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Gecentraliseerde inkoop

Met onze gecentraliseerde inkoop, die wij bereiken door onze bundeling met zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn wij in staat om integrale onderhoudskosten te beperken. Wij verliezen bij dit proces nooit kwaliteit, service en klantvriendelijkheid uit het oog. Wij stellen daarom niet alleen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan onze leveranciers. Hiermee kunnen wij u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden.

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder