Reparatiebeheer uitbesteden?

Met de unieke oplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen.

Bekijk onze werkwijze:

VOORDELEN VAN VHD ALS PARTNER VOOR UW TOTALE REPARATIE & ONDERHOUD

Gaat er onverhoopt wat stuk, dan wilt u dat het snel wordt gerepareerd. Als u kiest voor VHD als partner voor uw reparatiebeheer, kunt u 24/7 uw reparatieverzoek indienen en zorgen wij ervoor dat uw verzoek snel wordt opgevolgd. Met onze aangesloten leveranciers zijn wij actief door heel Nederland. Met een telefoontje naar ons Service Center is hulp direct geregeld en snel ter plaatse. De deskundige servicemedewerkers die u van dienst zijn, beoordelen de aard van de storing en schakelen vervolgens een monteur in. Aan de telefoon voorzien onze medewerkers u van het juiste advies. Onze schaalgrootte en flexibiliteit maakt ons dé partner voor het uitbesteden van reparatiebeheer.

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

actueel

Lees het laatste nieuws over VHD.

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

en dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

0
mei 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Onze servicemedewerkers zitten graag voor u klaar, we snappen dat uw bedrijf moet doordraaien ongeacht het tijdstip van het stukgaan van één van uw machines of apparaten. Onze medewerkers worden allen opgeleid door onze eigen VHD academy. Zo zorgen wij ervoor dat onze medewerkers klaargestoomd worden voor onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij voor klanten een overzichtelijke online tool beschikbaar. Hierin kunt u zien welke reparatieverzoeken u heeft ingediend.

LEES Onze linkedin berichten

BEKIJK OOK ANDERE PAGINA'S

VHD is van oorsprong een alarmcentrale. Inmiddels is het veel meer dan dat. Bekijk hieronder wat wij u nog meer kunnen bieden. Zo verzorgen wij bereikbaarheidsdiensten, webcare en zijn wij een particuliere alarmcentrale en zorgcentrale. 

ARTIKELEN

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

Een beeld van storm aan de kust. Een grote golf water wordt veroorzaakt door de wind.

Tips voor stormachtig weer

Storm Louis trekt vanavond over het land. Donderdag vanaf het einde van de middag krijgt Nederland te maken met zware buien, harde windstoten en een

Lees verder

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw reparatiebeheer? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.