Uw planmatig beheer
door één partij

Met de unieke oplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

BEKIJK ONZE werkwijze

VOORDELEN VAN VHD ALS PARTNER VOOR UW planmatig beheer

Periodiek onderhoud en beheer aan uw gebouw(en) en gebouwgebonden systemen is zeer belangrijk. Zo voorkomt u reparatiekosten of herstelkosten in de toekomst. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons planmatig beheer. Hierbij kunt u denken aan het gehele beheer van uw pand(en), zelfs het beheer van uw parkeerplaats kan daartoe behoren. Wij zetten diverse vakmensen in om het beheer aan uw pand in goede banen te leiden. Maak met ons een afspraak of vraag telefonisch wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf!

Eén partij, één aanspreekpunt. 

Jan Willem Stet, accountmanager vhd

Jan-Willem-Stet-187-x-187

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck!

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

en dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

0
april 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

actueel

Lees het laatste nieuws over VHD.

Gecentraliseerde inkoop

Bij VHD bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs krijgt, dit komt door onze bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers waarmee we altijd in staat zijn om de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. We stellen hierbij niet alleen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan onze leveranciers. Zij moeten net als ons voldoen aan servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Wij verzorgen graag voor u uw planmatig onderhoud. Bijvoorbeeld het onderhoud aan de airconditioning, verlichting, brandblussers of liften. U belt hierbij naar één centraal nummer en wij plannen vervolgens een schilder, technicus, monteur of elektricien voor u in op de gewenste tijden en in de gewenste periode.

LEES Onze linkedin berichten

BEKIJK OOK ANDERE PAGINA'S

U kunt bij ons meerdere diensten afnemen, zo heeft u met één partij zowel uw planmatig beheer als uw adhoc onderhoud geregeld. Met maar één contractpartij is het voor u overzichtelijk, heeft u contact met één partij, en ontvangt u ook uw facturen van één partij. U kunt uw dienstverlening bij ons inrichten zoals u dat wilt. Wilt u naast het onderhoud en beheer ook altijd bereikbaar zijn voor uw klanten? Dan kunt u bij ons ook klantcontact afnemen. Wij nemen de telefoon aan onder uw label. Wederom kunt u zelf inrichten hoe u uw klantcontact wilt hebben, bijvoorbeeld alleen bij overflow, na kantoortijden of op ieder moment. Wij denken graag met u mee!

artikelen

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

Een beeld van storm aan de kust. Een grote golf water wordt veroorzaakt door de wind.

Tips voor stormachtig weer

Storm Louis trekt vanavond over het land. Donderdag vanaf het einde van de middag krijgt Nederland te maken met zware buien, harde windstoten en een

Lees verder

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw planmatig beheer? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.