Planmatig beheer uitbesteden?

 

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Planmatig beheer via VHD? Dit zijn de voordelen:

Periodiek onderhoud en beheer aan uw gebouw(en) en gebouwgebonden systemen is zeer belangrijk. Zo voorkomt u reparatiekosten of herstelkosten in de toekomst. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons planmatig beheer. Hierbij kunt u denken aan het gehele beheer van uw pand(en), zelfs het beheer van uw parkeerplaats kan daartoe behoren. Wij zetten diverse vakmensen in om het beheer aan uw pand in goede banen te leiden. Maak met ons een afspraak of vraag telefonisch wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf!

 

Meerdere diensten, één partij voor uw planmatig beheer

U kunt bij ons meerdere diensten afnemen, zo heeft u met één partij zowel uw planmatig beheer als uw adhoc onderhoud geregeld. Met maar één contractpartij is het voor u overzichtelijk, heeft u contact met één partij, en ontvangt u ook uw facturen van één partij. U kunt uw dienstverlening bij ons inrichten zoals u dat wilt. Wilt u naast het onderhoud en beheer ook altijd bereikbaar zijn voor uw klanten? Dan kunt u bij ons ook klantcontact afnemen. Wij nemen de telefoon aan onder uw label. Wederom kunt u zelf inrichten hoe u uw klantcontact wilt hebben, bijvoorbeeld alleen bij overflow, na kantoortijden of op ieder moment. Wij denken graag met u mee!

Reparatiedienst

Én dit levert het u op:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Jelte Posthumus.
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Gecentraliseerde inkoop

Bij VHD bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs krijgt, dit komt door onze bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers waarmee we altijd in staat zijn om de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. We stellen hierbij niet alleen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan onze leveranciers. Zij moeten net als ons voldoen aan servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Wij verzorgen graag voor u uw planmatig onderhoud. Bijvoorbeeld het onderhoud aan de airconditioning, verlichting, brandblussers of liften. U belt hierbij naar één centraal nummer en wij plannen vervolgens een schilder, technicus, monteur of elektricien voor u in op de gewenste tijden en in de gewenste periode.

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder