Contractbeheer

Al uw diensten bij één partij!

Contractbeheer via VHD? Dit zijn de voordelen:

Het contractbeheer van onderhoud en reparaties kan een complexe taak vormen. Kiest u ervoor uw contactbeheer bij VHD uit te leggen, dan doet u zaken met één bedrijf en heeft u één contactpersoon. In ons aangeboden systeem heeft u snel inzicht in al uw contracten bij VHD. Hier kunt u bijvoorbeeld de status van uw gebouwbeheer checken, het inplannen van afspraken en zelfs facturering en rapportages inzien. Met de verschillende modules kunt u het systeem geheel naar eigen wensen inrichten. Daarnaast kunt ervoor kiezen om een deel van het onderhoud in eigen beheer te houden, zoals bijvoorbeeld het planbaar onderhoud of het onderhoud met één specifieke leverancier.

Zo werkt ons concept:

Online tool

In deze tool kunt u heel gemakkelijk uw facturatie inzien en alle afspraken en contacten digitaal registreren. U maakt gebruik van deze tool als u ook gebruik maakt van ons netwerk. Ook rapportages en uitzonderingen in het contractbeheer zijn inzichtelijk. Digitale facturen worden in het kosten managementsysteem automatisch gecontroleerd en geaccordeerd en er worden werkopdrachten of bestellingen aangemaakt voor leveranciers op basis van een uniek opdrachtnummer. U ontvangt daarnaast van ons digitaal en op kostensoort uw facturen in uw eigen administratiesysteem. Deze online tool is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar werkt ook kostenbesparend. Want alle facturen komen binnen in één management systeem. Wel zo gemakkelijk.

Al uw onderhoud en reparatie bij VHD!

Én dit levert het u op:

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Meerdere diensten, één partij!

Bij ons kunt u naast al uw reparatie en onderhoud diensten ook terecht voor andere soorten dienstverlening. Denk hierbij aan pechhulp, bereikbaarheid of klantcontact. Doordat u samenwerkt met één partij heeft u ook maar contact met één partij. Daarnaast scheelt het u stapels aan diverse facturen en heeft u één vast aanspreekpunt.

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder