Meer informatie

Over de nieuwe locatie van VHD

Heeft de verhuizing impact op de bereikbaarheid van de dienstverlening?

Doordat onze ICT reeds volledig gevirtualiseerd is en wij dus nu al locatie onafhankelijk werken loopt de feitelijke dienstverlening ongestoord door.

Wat betekent de verhuizing voor mij als klant?

Als klant houden wij u graag op de hoogte van de stand van zaken van de verbouwing. Dit doen wij door middel van deze pagina, onze social media kanalen en onze nieuwsbrief. Verder heeft de verhuizing geen impact op onze dienstverlening. Als er een exacte datum bekend wordt, wordt dit uiteraard tijdig aan u gecommuniceerd.

Waarom gaat VHD verhuizen?

De nieuwe locatie heeft alles in zich om de aanhoudende groei van VHD verder uit te bouwen. Het is een modern pand waar de ideale omstandigheden gecreëerd worden om kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven leveren. In de aanstaande verbouwing zal daarom veel aandacht zijn voor de werkomgeving en werkomstandigheden.

Wat is de precieze verhuisdatum?

Hoewel, letterlijk, nog niks in beton is gegoten richten wij ons erop de dienstverlening in het jaar 2019 op de nieuwe locatie te laten plaatsvinden. De excacte datum wordt later via deze website, via onze social media-kanalen of via uw contactpersoon bij VHD gecommuniceerd.

Tot welke datum kan ik terecht op de oude locatie, Keulenstraat 13?

Dit is tot op heden nog niet bekend. Indien dit bekend wordt, wordt dit gecommuniceerd via deze site of via uw contactpersoon bij VHD.

Vanaf welke datum kan ik terecht op de nieuwe locatie, Keulenstraat 6?

Dit is tot op heden nog niet bekend. Indien dit bekend wordt, wordt dit gecommuniceerd via deze site of via uw contactpersoon bij VHD.

Hoe lang neemt de verhuizing in beslag?

Zorgvuldigheid staat voorop. We hebben geen haast, hoeven niet op stel en sprong weg uit ons huidige pand en hebben ruim de tijd alles tot in de puntjes voor te bereiden. Het streven is om in begin 2019 over te gaan, maar als dit om welke reden dan ook niet lukt, zal het verschoven worden.

Hoe is de parkeergelegenheid op de nieuwe locatie?

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de Keulenstraat 6. Uiteraard wordt er voor u als gast altijd een parkeerplek gereserveerd, als u wenst met de mogelijkheid uw elektrische auto bij of op te laden.

Staat uw vraag er niet tussen?

Bel, mail of stuur ons een bericht

VHD B.V.
0570-783100
info@vhd.nl

""
1
NaamUw naam
no-icon
OrganisatieDe naam van uw organisatie
no-icon
TelefoonnummerUw telefoonnummer
no-icon
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right