Tijdlijn

Volg de verbouwing van het nieuwe pand op de voet.

 • Verbouwing in volle gang!

  De verbouwing aan de Keulenstraat 6 is in volle gang!
               
 • Nieuw VHD-pand geheel voorzien van LED-verlichting

  Het gehele nieuwe pand van VHD is net zoals het huidige pand voorzien van LED-verlichting door SALED. Een mooie stap!
 • Demonteren

  Er wordt hard gewerkt aan de Keulenstraat 6! Het demonteren is inmiddels begonnen en zit er ook alweer bijna op.. Er staat nog een hele klus te wachten, maar onze nieuwe locatie krijgt steeds meer en meer vorm. Wij houden jullie op de hoogte!
 • Achter de schermen wordt hard gewerkt

  Het is even stil geweest rondom onze verhuizing, maar achter de schermen wordt hard gewerkt! Om al een beetje een indruk te krijgen van onze nieuwe locatie kunnen we jullie hier een aantal schetsen laten zien. Natuurlijk is nog niet alles in beton gegoten, maar het belooft zeker mooi te worden!
 • Nieuwe sfeerbeelden Keulenstraat 6!

  De verbouwing is nog niet begonnen, maar we kijken al een beetje uit naar het eindresultaat.. Na de vorige post is er alweer veel veranderd. Met de allernieuwste tekeningen van de architect brengen wij u daarom graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en laten wij een nieuwe sfeerimpressie zien van de nieuwe locatie. Natuurlijk is het nog niet in beton gegoten en er zullen vast nog veranderingen gaan plaatsvinden, maar dit geeft zeker al een mooie sfeer! Bekijk hieronder de nieuwe sfeerbeelden:
 • De eerste tekeningen zijn binnen!

  De eerste tekeningen van ons nieuwe pand hebben wij inmiddels ontvangen van de architect. En het ziet er veelbelovend uit! We geven uiteraard nog niet teveel prijs, dus hieronder een kleine impressie. In 2018 gaan wij het nieuwe pand betreden, maar eerst gaat er verbouwd worden. Blijf op de hoogte van de verbouwing en de laatste ontwikkelingen via deze tijdlijn!
 • Drone beelden van onze nieuwe locatie!

  De verbouwing moet nog beginnen. Bekijk hier alvast de sneak preview met drone beelden van onze nieuwe locatie! In 2018 zal de nieuwe locatie in gebruik genomen worden. Tot die tijd blijft u op de hoogte via deze pagina!
 • Sneak preview voor medewerkers

  Op deze vrijdag zijn alle medewerkers in de gelegenheid gesteld het nieuwe onderkomen alvast te bekijken en zo een idee te krijgen van de plek, de ruimtes, etc..
 • Nieuwe locatie voor VHD!

  Vorige week is VHD officieel eigenaar geworden van een eigen pand aan de Keulenstraat 6. Deze nieuwe locatie, die op slechts 250m afstand ligt van de huidige locatie, zal in 2018 in gebruik genomen worden.
  De nieuwe locatie heeft alles in zich de aanhoudende groei van VHD verder uit te bouwen. Het is een modern pand waar de ideale omstandigheden gecreëerd gaan worden om kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven leveren. In de aanstaande verbouwing zal daarom veel aandacht zijn voor de werkomgeving en werkomstandigheden.
  Afgelopen vrijdag zijn alle medewerkers in de gelegenheid gesteld het nieuwe onderkomen alvast te bekijken en zo een idee te krijgen van de plek, de ruimtes, etc.. De vele enthousiaste reacties bevestigen de gedachten die hebben geleid tot deze keus.
  Hoewel, letterlijk, nog niks in beton is gegoten richten wij ons erop de dienstverlening per mei 2018 op de nieuwe locatie te laten plaatsvinden. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan wordt het na 1 oktober 2018. Doordat onze ICT al volledig gevirtualiseerd is en wij dus nu al op een locatie onafhankelijk werken loopt de feitelijke dienstverlening ongestoord door.
  De verhuizing is te volgen via deze pagina.
 • Officiële overdracht

  Op dinsdagochtend 19 september om 10.00 uur is de koopakte getekend bij Notariaat Eemmeer met notaris R.W. Minnee in Bunschoten-Spakenburg. De koop is nu echt officieel.