Voorjaar: Tijd voor vastgoedonderhoud

Deze week laat de lente zich zien! Na een koude winter met vorst en sneeuw is het voorjaar het moment voor veel facilitair managers en vastgoedbeheerders om onderhoud te plegen. Hieronder een aantal tips:

Laat uw daken controleren na de vorstperiode

De meeste strenge nachtvorst is inmiddels voorbij. Daarom is het goed de daken te controleren op scheuren en deze scheuren direct te laten herstellen. Mocht er een voorjaarsstorm of flinke regenbui komen dan voorkomt u in ieder geval lekkages. Mocht er toch nog een strenge vorstperiode komen, controleer het dan nog eens om schade te beperken.

Reinig de gevel

Strooizout is hardnekkig, daarom is het van belang na de vorstperiode de gevel te laten reinigen.

Controleer uw hang- en sluitwerk

Door de temperatuurverschillen van afgelopen winter kan het hang- en sluitwerk broos worden. Controleer of deze nog voldoende functie hebben.

Voorbereiding op de warme dagen

Voordat de hitte echt begint, is het verstandig uw klimaatsysteem periodiek te laten controleren. Het voorjaar is hier het juiste moment voor.

Bekijk hier al onze tips zodat uw panden ook volgend herfst en winter goed doorkomen.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder