Reis & Zorg wat doet de alarmcentrale

De alarmcentrale van VHD is specialist in het organiseren van hulp bij noodgevallen in binnen- en buitenland. Tevens bieden wij verzekerden graag de helpende hand bij alledaagse situaties.

Hoe goed voorbereid u ook op reis gaat, het kan gebeuren dat u in het buitenland medische zorg of hulp nodig hebt. Voor deze expertise staat ons Reis & Zorg team 24/7 klaar met hulp en (medisch) advies. Bij ziekte of een ziekenhuisopname, het regelen van een terugkeer naar huis, maar ook bij verlies of diefstal van waardevolle spullen. Waar ook ter wereld het probleem zich voordoet, VHD beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk.

Door de korte lijnen die wij met ons netwerk hebben is hulp snel ter plaatse en blijven de kosten laag. Aangevuld met een ruime talenkennis én ervaring weten wij iedere hulpvraag in goede banen te leiden.

Wat kun je verwachten van een alarmcentrale?

Wanneer u een ongeluk krijgt, ziek wordt in het buitenland of andere hulp nodig hebt staat VHD voor je klaar. Naast dat wij 24/7 bereikbaar voor al uw hulpvragen kun je meer van ons verwachten zoals:

Naast al het bovenstaande zijn we bovenal een vraagbaak van kennis. Met jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u adviseren op uw vakantieadres. Op de VHD alarmcentrale werken getrainde en professionele hulpverleners. Wanneer er een hulpverzoek komt, gaan wij onmiddellijk aan de slag.

Interesse?

Benieuwd wat onze alarmcentrale voor u kan betekenen? Wat u van ons kunt verwachten, welke kwaliteit onze zorg hulpverlening heeft en wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.  

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder