Medische Personenalarmering

Uw klanten veilig en vertrouwd laten voelen in eigen omgeving kan met de professionele opvolging van zorgalarmeringen door VHD. Zowel in huis als onderweg is hulp met één druk op de knop binnen handbereik.

Onze hulpverleners zijn 24/7 beschikbaar en getraind in het opvolgen van alarmmeldingen van personen. Dat is erg belangrijk, want het opvolgen van een alarmmelding van een persoon. Het gaat hierbij om mensen werk, dit vergt specifieke vaardigheden zoals empathie voor de situatie maar ook inlevingsvermogen. Daarnaast is het erg belangrijk om snel en adequaat te handelen.

Met één druk op de knop direct professionele hulp

Medische personenalarmering is een dienst, waar klanten door middel van een alarmknop op een horloge of, tracker een alarmdienst kan activeren. Onze particuliere alarmcentrale coördineert deze dienstverlening. Wij zorgen voor een koppeling naar hulpdiensten, artsen, mantelzorgers of andere contactpersonen in het geval dat er hulp geboden dient te worden. 

Wanneer de noodknop voor enkele seconden wordt ingedrukt, stuurt het apparaat een alarmmelding door naar ons platform. Daarnaast kan automatisch een spraakverbinding met de alarmcentrale tot stand worden gebracht. 

De particuliere alarmcentrale van VHD verwerkt de noodoproep en als blijkt dat hulp nodig is schakelen we direct een contactpersoon, een mantelzorger of professionele hulp in. Is de klant op pad dan kunnen we door middel van locatiebepaling via GPS nauwkeurig en adequaat sturing geven aan de hulpvraag.

Zorgcentrale

VHD beschikt over het WDTM-ketenkeurmerk en is daardoor een gecertificeerd zorgcentrale. Alarmopvolging in welke vorm dan ook blijft mensenwerk en met deze WDTM certificering is onafhankelijk vastgesteld dat de VHD deze zorgtaak in de personenalarmering uitstekend uitvoert. Hiermee is VHD één van de weinige alarmcentrales die ook zorgcentrale is. Uw klanten zijn in veilige handen.

Interesse?

Benieuwd wat onze Particuliere Alarmcentrale voor u kan betekenen? Wat u van ons kunt verwachten, welke kwaliteit onze zorg hulpverlening heeft of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook

Onze laatste berichten