Live View bij VHD

De particuliere alarmcentrale van VHD is aangesloten op Live View. Met de aansluiting op Live View kan de meldkamer van de politie, via de alarmcentrale van VHD, rechtstreeks meekijken met camerabeelden van bijvoorbeeld winkel- en bedrijfspanden in geval van onraad. Door deze samenwerking wordt er snel en adequaat gereageerd op een overval of inbraak en de pakkans vergroot.

Live View

Door de politie live te laten meekijken kan de situatie ter plaatse worden ingeschat. De meldkamer van de politie ziet aan de hand van de camerabeelden hoeveel overvallers er zijn, of er wapens worden gebruikt, of er gewonden zijn en waar de overvallers zich in het pand bevinden. De beveiligingsmedewerker van de particuliere alarmcentrale bedient de camera en zorgt ervoor dat de politie de juiste informatie te zien krijgt. Dit doet de beveiligingsmedewerker door andere camera’s in te schakelen, in of uit te zoomen, de camera te draaien of om een plattegrond van het pand of ander benodigd beeldmateriaal te tonen aan de politie. Door de samenwerking tussen VHD en de politie kan er gedetailleerde informatie worden gedeeld waarop vervolgens adequaat en snel kan worden gereageerd. Tevens wordt op deze manier ook het onnodig uitrukken van de politie beperkt.

Inschakelen Live View alleen in geval van onraad


In geval van een alarmmelding verifieert en beoordeelt de beveiligingsmedewerker de melding. Na een juiste inschatting wordt, indien nodig, Live View ingeschakeld en worden de gegevens met de politie gedeeld. Ieder pand dat beveiligd is met Live View is voorzien van het Live View logo. Zo kunnen potentiële inbrekers zien dat het pand is aangesloten op Live View en daarmee de kans gepakt te worden groot is. Met deze aansluiting zorgt VHD voor een optimale beveiliging van winkel- en bedrijfspanden. Lees hier meer over onze particuliere alarmcentrale en de oplossingen voor uw pand!

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder