Nieuwe samenwerking: CityCharging en VHD

Sinds begin deze maand verzorgt VHD de storingsdiensten voor het groeiende netwerk van laadpalen van CityCharging door heel Nederland. Met deze samenwerking kunnen e-rijders rekenen op de snelle en deskundige hulp van de 24/7 bereikbare Particuliere Alarmcentrale (PAC) van VHD. Het bieden van hoogwaardige hulpverlening is hierbij het uitgangspunt.

Focus op duurzaamheid bij Deventer bedrijven

Duurzaamheid staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel. CityCharging werkt samen met gemeenten en biedt diverse laadoplossingen aan, waaronder het voorzien in laadpalen. Zo richten zij zich op de snelgroeiende behoefte aan laadmogelijkheden in de publieke ruimte. Als een van de initiatieven op het gebied van duurzaamheid, heeft VHD sinds begin dit jaar haar nieuwe zonnecarport in gebruik genomen. Daarbij is ook het aantal laadpalen uitgebreid.

We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de betrouwbare dienstverlening van CityCharging!

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder