Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Deventer, 12 juni 2024 – Quadrance en VHD kondigen met trots een nauwe samenwerking aan: VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance en krijgt daardoor onder meer de beschikking over de door Quadrance ontwikkelde applicatie Qur+. Deze samenwerking stelt beide bedrijven in staat om optimaal te profiteren van elkaars expertise en oplossingen.

Samen voor nog beter gebouwbeheer en meer!

VHD haalt met Quadrance een sterke adviespartner voor totaaloplossingen in beheer en onderhoud in huis. Door deze samenwerking worden de activiteiten van de businessline Reparatie & Onderhoud van VHD verder versterkt. VHD zal het geavanceerde online Qur+ systeem inzetten bij haar relaties voor efficiënter vastgoedbeheer, onderhoud en aanbestedingen. Dankzij de real-time meldingenmodule van Qur+ kunnen storingen en onderhoudstaken direct gemeld en opgevolgd worden.

Voor Quadrance creëert de samenwerking kansen om nieuwe marktsegmenten te bereiken. Daarnaast kunnen zij door de samenwerking 24/7 telefonische dienstverlening opnemen in het dienstenpakket, waardoor klanten altijd geholpen kunnen worden. Klanten van Quadrance kunnen rekenen op een verbeterde bereikbaarheid, waarbij snel en adequaat helpen voorop staat.

Dienstverlening van hoge kwaliteit

"Wij zijn enthousiast over deze samenwerking met Quadrance. Het inzetten van het Qur+ systeem zal ons in staat stellen om onze diensten nog efficiënter en klantgerichter aan te bieden."

"De combinatie van ons innovatieve Qur+ systeem met de betrouwbare 24/7 telefonische ondersteuning van VHD stelt ons in staat om een unieke en waardevolle service aan te bieden aan onze klanten."

De directie van Quadrance bestaat uit de drie andere aandeelhouders: Patrick Lammers, Thijs Jongbloed en Rick van Venrooij.

Over Quadrance en VHD

Deze combinatie markeert een samenwerking tussen twee ambitieuze Deventer bedrijven. Quadrance biedt één aanspreekpunt voor beheer, onderhoud en aanbestedingen, met als doel een duurzame en (kosten)efficiënte toekomst voor gebouwen te realiseren. Met de eigen applicatie Qur+ kunnen alle processen van het onderhoudsplan tot contracteren en uitvoeren in één systeem worden opgesteld en beheerd.

VHD is gespecialiseerd in het organiseren van hulp, het geven van advies en het verzorgen van klantcontact. VHD biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van mobiliteit, zorg, veiligheid, reparatie & onderhoud en 24/7 klantcontact. Naast schadeherstel en onderhoud verzorgt VHD ook facilitaire diensten.

Samen sterk

Wij kijken ernaar uit om dankzij deze samenwerking onze klanten en relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder