Naast ISO 27001 heeft VHD ook ISAE 3402 en ITO verlengd

Begin april communiceerden we dat we onze certificering voor informatiebeveiliging – ISO 27001 – hebben verlengd. In dezelfde maand gebeurde dit ook voor de certificeringen ISAE 3402 en ITO en daar zijn we trots op! Benieuwd wat deze certificeringen inhouden? Lees het hieronder.

Dienstverlening van hoge kwaliteit

We stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. De hulpvrager zo goed mogelijk helpen en het verschil maken: daar streven we in ieder gesprek naar. Ook de diverse processen die hierbij horen, dienen goed te functioneren.

De afgelopen maand zijn er diverse certificeringen verlengd voor VHD. Een certificering wordt niet zomaar verlengd: jaarlijks gaat hier een uitgebreide audit aan vooraf. Deze positieve resultaten zijn een onafhankelijke bevestiging dat we onze processen goed hebben ingericht en onderhouden.

ITO-certificering

We streven altijd naar de ultieme klantervaring. Kwalitatief goede gesprekken zijn dan ook de basis voor ons. Het behouden van deze certificering toont aan dat we doelgericht werken aan een optimale klantbeleving. De ITO-certificering staat bekend als de standaard voor goede klantenservice.

Maandelijks ziet Stichting ITO erop toe dat wij kwalitatief hoogstaande telefonische service verlenen die voldoet aan de norm van de beller. Zo wordt er gekeken naar het empathisch vermogen van de hulpverlener, het inhoudelijk correct te woord staan van de hulpvrager, het tijdig opnemen en het efficiënt afhandelen van een melding.

ISAE 3402 type 2

Met het ISAE 3402 type 2-certificaat tonen we aan dat de processen die aan ons uitbesteed worden op een kwalitatief hoog en beheerst niveau worden uitgevoerd. Dit omvat het volledige proces, van de eerste telefonische melding tot en met de rapportage en facturatie.

Anders dan bij ISAE 3402 type 1, toetst de auditor de effectiviteit van de beschreven beheersmaatregelen over een periode van minimaal zes maanden.

We gaan op een veilige manier om met de informatie en privacy van onze opdrachtgevers. De certificering geeft onze opdrachtgevers zekerheid dat ze de hulpverlening zonder zorgen aan ons kunnen uitbesteden.

Samen sterk

We zijn trots op ons VHD-team dat er iedere dag hard aan werkt om deze mooie resultaten te kunnen blijven realiseren. En met succes!

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder