Nieuwe samenwerking: VHD en VvAA

Met trots kondigen wij onze nieuwe samenwerking met VvAA aan. Een samenwerking waarmee we de dienstverlening voor VvAA leden verder willen versterken.

Over VvAA

VvAA is belangenbehartiger en dienstverlener voor meer dan 130.000 zorgverleners in Nederland. VvAA biedt sinds 1924 ondersteuning aan professionals in de zorg op het gebied van financiën, juridische bijstand en bedrijfsvoering. Het doel van VvAA is om ervoor te zorgen dat zorgverleners optimaal hun vak kunnen uitoefenen en er kunnen zijn voor hun patiënten. Leden van VvAA kunnen terecht voor verschillende verzekeringen en hulp en advies op het gebied van financiën, personeel, salaris en juridische aansprakelijkheid. 

Dienstverlening

Wij zijn ontzettend trots dat VvAA heeft gekozen voor VHD. Vanuit onze alarmcentrale ondersteunen wij VvAA leden op het gebied van mobiliteitshulpverlening, reishulpverlening en zorgen wij voor 24/7 bereikbaarheid. 

Het implementatietraject voor deze nieuwe samenwerking is zorgvuldig verlopen. Een intensieve samenwerking heeft gezorgd voor een naadloze integratie met bestaande processen en systemen bij VvAA en VHD.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder