Nieuw bedrijfspand – “Buurmans erf komt maar één keer te koop”

Met dit gezegde in het achterhoofd heeft VHD recent het pand aan de Keulenstraat 8 in Deventer aangekocht. VHD investeert in de toekomst met dit nieuwe bedrijfspand. Deze uitbreiding biedt ruimte voor groei en uitbreiding van trainingsfaciliteiten van de VHD Academy. Dit centrale knooppunt is een stevige basis voor innovatie en kennisdeling: datgene waarmee VHD als bedrijf constant bezig is.

De IJsselwinde

Het bedrijfspand aan de Keulenstraat 8 in Deventer met ruim 3.200 m² kantoorruimte staat ook wel bekend als de IJsselwinde. Het pand is onderdeel van het kantorenpark “Hanzepark”, en is gelegen naast het huidige bedrijfspand van VHD (Keulenstraat 6). Een centrale, goed bereikbare locatie met alle nodige faciliteiten en ruime parkeergelegenheid.

Uitbreiding VHD Academy

Training en kennisdeling is essentieel voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Met de VHD Academy zorgen wij ervoor dat de kundigheid van ons personeel voortdurend wordt verhoogd. Zo worden onze mensen en onze dienstverlening elke dag een beetje beter.

In het huidige bedrijfspand van VHD groeit de VHD Academy uit haar jasje. De aankoop van Keulenstraat 8 opent de deuren naar nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling. Het biedt mogelijkheden voor uitbreiding van de VHD Academy met aparte trainingsruimtes en een auditorium. Lees hier meer over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en VHD Academy.

Bekijk ook

Onze laatste berichten