VHD opnieuw gecertificeerd met het WDTM ketenkeurmerk

VHD is opnieuw gecertificeerd met het WDTM ketenkeurmerk personenalarmering. Een belangrijke erkenning van de inzet voor het bieden van hoogwaardige personenalarmering. Met het WDTM keurmerk bewijst VHD een betrouwbare kwalitatieve personenalarmering.

WDTM ketenkeurmerk personenalarmering

WDTM is de belangenvereniging op het gebied van zorg- en woontechnologie en zorginnovatie. WDTM laat samenwerkende organisaties in de zorgketen beter presteren door zich te richten op het faciliteren van mensen met ondersteuningsbehoeften in hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en het optimaliseren van hun kwaliteit van leven, waar en wanneer dan ook. Om dit te bereiken, legt WDTM de nadruk op digitale zorg en het waarborgen van integrale kwaliteit in de zorgketen.
 
Het ketenkeurmerk personenalarmering heeft als doel om te testen of de personenalarmering voldoet aan de vereisten voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het keurmerk wordt toegekend aan bedrijven die voldoen houden aan de gestelde eisen.
Een WDTM award uit 2022, voor het gebouw van VHD.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

VHD heeft het keurmerk toegekend gekregen door WDTM, na getest te worden op verschillende onderdelen van het dienstenaanbod. Het ketenkeurmerk is een bevestiging van onze inzet voor het leveren van hoogwaardige personenalarmering en ons vermogen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Het keurmerk toont aan dat onze diensten betrouwbaar zijn en dat wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

We blijven ons inzetten om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten en ons te onderscheiden als een betrouwbare partner op het gebied van personenalarmering. We zijn trots op deze prestatie en blijven ons inzetten om onze klanten de beste service te bieden.

Personenalarmering van VHD

Geef uw klanten met één druk op de knop toegang tot de juiste hulp die zij nodig hebben. Met behulp van een alarmknop staan zij direct in contact met de alarmcentrale van VHD. Als particuliere alarmcentrale zorgen wij voor coördinatie van de hulpverlening en kunnen we verbinding maken met hulpdiensten, artsen, mantelzorgers of andere contactpersonen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze personenalarmering of download onze factsheet.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder