Altijd de juiste hulp dichtbij met Univé en Livesafe

Het slimme horloge van Livesafe brengt met één druk op de knop een spreek-luisterverbinding tot stand met de alarmcentrale van VHD. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat de juiste hulp paraat. VHD is trots op deze mooie uitbreiding van de dienstverlening voor Univé.

Trots op de samenwerking

VHD werkt als alarmcentrale nauw samen met Univé en Livesafe om klanten de beste bescherming te bieden. VHD is trots op deze samenwerking en ziet het slimme horloge van Livesafe als een waardevolle toevoeging aan de dienstverlening. Met deze innovatieve oplossing kunnen klanten altijd rekenen op de juiste hulp.

Wat is Livesafe?

Livesafe richt op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op het gebied van veiligheid. Het slimme horloge is een van de oplossingen die zij hebben ontwikkeld. Het horloge is speciaal ontworpen om te worden gedragen door mensen die kwetsbaar zijn of meer risico hebben om te vallen. Het slimme horloge is uitgerust met een GPS-tracker en een alarmknop waarmee de drager direct contact kan leggen met de alarmcentrale.

De juiste hulp dichtbij

Met het slimme horloge van Livesafe kunnen Univé klanten rekenen op verschillende soorten hulpverlening. Zo kan er snel en efficiënt hulp worden geboden in noodsituaties. De alarmcentrale van VHD staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om snel en adequaat te reageren op elk noodgeval en de juiste hulp in te schakelen.

Bekijk ook

Onze laatste berichten