VHD opnieuw ISO 27001 gecertificeerd

Elke dag wisselen onze medewerkers enorm veel informatie uit. Deze informatie wordt ons toevertrouwd door onze opdrachtgevers en hun klanten. Daarom is VHD sinds 2015, als één van de eerste in Nederland, ISO 27001 gecertificeerd. Oftewel: het certificaat voor informatiebeveiliging.

Niet vanzelfsprekend

Het behouden van deze certificering is niet vanzelfsprekend. Daarom zijn wij erg trots op een positief eindoordeel van Kiwa Nederland na een 5-daagse audit. We zijn wederom ISO 27001 gecertificeerd! Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit hulpverlening.

Veilige omgeving

Om de ISO 27001 certificering te behalen moeten organisaties aantonen dat ze over een systematische en gedocumenteerde wijze van bescherming en behering van gevoelige bedrijfs- en klantgegevens beschikken. Door geïmplementeerde controles op onder andere gegevensintegriteit, sterkte van de infrastructuur, bedrijfscontinuïteit en noodherstel, realiseren we een veilige omgeving voor alle informatie.

Verzekerd

Onze opdrachtgevers zijn er daardoor van verzekerd dat onze maatregelen en procedures voldoen aan alle eisen die de ISO 27001 norm stelt.

Wilt u meer weten over wat ISO 27001 betekent en waarom het belangrijk is?

Bekijk ook

Onze laatste berichten