Samenwerking met DBF

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Binnenkort starten wij met een nieuwe dienstverlening: de Registratie Service. Een service van DBF, waarvoor wij 24/7 klaar staan. Door deze service helpen wij klanten op momenten dat zij (in een noodsituatie) hulp nodig hebben.

Extra zekerheid

Deze service wordt aangeboden aan klanten van de De Heilbron Groep. De Heilbron Groep bestaat uit Heilbron, Mandaat, De Verzuimeconoom en UPIVA. Heilbron is specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en bankzaken. Mandaat is hun volmachtverzekeraar, De Verzuimeconoom is hun re-integratiebedrijf en arbodienst en UPIVA is hun serviceprovider voor verzekeringsadviseurs. De Heilbron Groep biedt graag dat stukje zekerheid, zodat hun relaties met een gerust hart kunnen leven én ondernemen. Dit is dan ook precies de reden dat zij gebruik maken van de Registratie Service. Wij zijn trots op het feit dat we de beste hulp kunnen bieden uit naam van DBF.

Snel handelen

Klanten van De Heilbron Groep kunnen met slechts één telefoontje naar VHD al hun geregistreerde betaalpassen en SIMkaarten laten blokkeren bij diefstal of verlies. Ook regelen wij direct de aanvraag van nieuwe passen.

Hulp in noodsituaties

Samen helpen we de klanten in noodsituaties met service en oplossingen. Fijn om deze samenwerking met DBF aan te gaan en de klanten van de Heilbron Groep een veilig gevoel te geven!

Bekijk ook

Samenwerking met DBF

Binnenkort starten wij met een nieuwe dienstverlening: de Registratie Service....

Certificering EN50518

Om onze kwaliteit te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen...

Onze laatste berichten

Actueel

Voor ons zit het erop!

Afgelopen 1,5 jaar hebben wij de GHOR/GGD ondersteund bij het uitvoeren van het bron- en contactonderzoek. Trots Wat een prestatie is er geleverd en wat

Lees verder