Samenwerking met DBF

Binnenkort starten wij met een nieuwe dienstverlening: de Registratie Service. Een service van DBF, waarvoor wij 24/7 klaar staan. Door deze service helpen wij klanten op momenten dat zij (in een noodsituatie) hulp nodig hebben.

Extra zekerheid

Deze service wordt aangeboden aan klanten van de De Heilbron Groep. De Heilbron Groep bestaat uit Heilbron, Mandaat, De Verzuimeconoom en UPIVA. Heilbron is specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en bankzaken. Mandaat is hun volmachtverzekeraar, De Verzuimeconoom is hun re-integratiebedrijf en arbodienst en UPIVA is hun serviceprovider voor verzekeringsadviseurs. De Heilbron Groep biedt graag dat stukje zekerheid, zodat hun relaties met een gerust hart kunnen leven én ondernemen. Dit is dan ook precies de reden dat zij gebruik maken van de Registratie Service. Wij zijn trots op het feit dat we de beste hulp kunnen bieden uit naam van DBF.

Snel handelen

Klanten van De Heilbron Groep kunnen met slechts één telefoontje naar VHD al hun geregistreerde betaalpassen en SIMkaarten laten blokkeren bij diefstal of verlies. Ook regelen wij direct de aanvraag van nieuwe passen.

Hulp in noodsituaties

Samen helpen we de klanten in noodsituaties met service en oplossingen. Fijn om deze samenwerking met DBF aan te gaan en de klanten van de Heilbron Groep een veilig gevoel te geven!

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder