Certificering EN50518

Om onze kwaliteit te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Met trots delen wij dat KIWA onlangs het EN50518 certificaat opnieuw aan ons heeft toegekend.

Opnieuw behaald en uitgebreid

Met het behalen van dit certificaat bewijzen wij te voldoen aan alle gestelde eisen conform de laatst bekende normering, inclusief de eisen voor videobeveiliging. De EN50518 is een Europese norm die aangeeft aan welke eisen een bedrijf moet voldoen om in aanmerking te komen voor de benodigde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Zorgvuldig

Het behalen van dit certificaat bewijst dat wij aan alle gestelde eisen voldoen en dus hulp mogen verlenen vanuit onze Particuliere Alarm Centrale (PAC). Dit doen wij door de zorgvuldige opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van brandveiligheid, inbraak, cameratoezicht of voertuigbeveiliging. Daarnaast monitoren en detecteren wij in onze particuliere alarmcentrale ongewone situaties en volgen deze op.

Hoge kwaliteit en praktische hulp

Wij combineren dit met onze hulpverlening op het gebied van mobiliteit, reparatie en onderhoud en medische dienstverlening. Onze klanten profiteren van hoge kwaliteit en direct praktische hulp, doordat wij bijvoorbeeld ontstane schade direct kunnen herstellen.

Bekijk ook

Onze laatste berichten