25% meer schademeldingen door onstuimig weer

Vandaag is het in een groot deel van het land flink onstuimig geweest. Vooral in het westen van het land ging het flink tekeer.


Door deze onstuimige dag was het flink drukker op onze alarmcentrale. We kregen vandaag 25% meer meldingen binnen op onze serviceafdeling dan op een reguliere donderdag. Er kwamen veel meldingen binnen over losliggende en afgewaaide dakpannen en omgewaaide bomen die schade aan auto’s en huizen hebben aangericht. Daarnaast zagen we ook schademeldingen binnenkomen waarvan licht materiaal zoals schuttingen, trampolines en onderdelen van tuinhuisjes de oorzaak waren.

Forecast
Op basis van de weersvoorspellingen hadden we voorafgaand aan deze onstuimige dag de nodige voorbereidingen getroffen. Deze voorbereidingen resulteerde erin dat we snel de binnenkomende hulpvragen konden beantwoorden. Ook na vandaag verwachten we nog de nodige meldingen en afhandelingen van de storm.

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder