Univé en VHD verlengen samenwerking

Coöperatie Univé en VHD hebben hun samenwerking voor hulpverlening aan verzekerden meerjarig verlengd. Eind december zetten Marco Nanne, directeur Schade en Her bij Univé, en VHD-directeur Peter Varenkamp hun handtekening onder de nieuwe overeenkomst, die op 1 januari 2021 in is gegaan.

Ook de komende jaren blijft VHD 24/7 hulp verlenen aan leden van Univé. In binnen- en buitenland, onder meer bij pech en schade aan voertuigen, medische problemen waar ook ter wereld.

“De samenwerking met Univé dateert al van vele jaren geleden”, aldus Varenkamp. “Sinds 2013 is deze steeds verder uitgebreid. VHD heeft een zeer uitdagend jaar achter de rug. Toch is het ook een jaar waarin wij mooie successen hebben weten te realiseren zoals het verwelkomen van nieuwe opdrachtgevers, het in gebruik nemen van ons nieuwe pand, de uitbreiding met brand- en inbraakmeldingen en het behouden van bestaande opdrachtgevers. Dat net als een aantal andere grote opdrachtgevers ook Univé ervoor kiest de band in deze uitdagende tijden nog verder aan te halen doet ons erg goed. Mede daardoor kunnen wij blijven investeren in onze positie als beste alarmcentrale van Nederland.”

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder