Univé en VHD verlengen samenwerking

Coöperatie Univé en VHD hebben hun samenwerking voor hulpverlening aan verzekerden meerjarig verlengd. Eind december zetten Marco Nanne, directeur Schade en Her bij Univé, en VHD-directeur Peter Varenkamp hun handtekening onder de nieuwe overeenkomst, die op 1 januari 2021 in is gegaan.

Ook de komende jaren blijft VHD 24/7 hulp verlenen aan leden van Univé. In binnen- en buitenland, onder meer bij pech en schade aan voertuigen, medische problemen waar ook ter wereld.

“De samenwerking met Univé dateert al van vele jaren geleden”, aldus Varenkamp. “Sinds 2013 is deze steeds verder uitgebreid. VHD heeft een zeer uitdagend jaar achter de rug. Toch is het ook een jaar waarin wij mooie successen hebben weten te realiseren zoals het verwelkomen van nieuwe opdrachtgevers, het in gebruik nemen van ons nieuwe pand, de uitbreiding met brand- en inbraakmeldingen en het behouden van bestaande opdrachtgevers. Dat net als een aantal andere grote opdrachtgevers ook Univé ervoor kiest de band in deze uitdagende tijden nog verder aan te halen doet ons erg goed. Mede daardoor kunnen wij blijven investeren in onze positie als beste alarmcentrale van Nederland.”

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder