Kienhuis Groep/Autoberging Twente sluit inbraak- en brandbeveiliging aan bij VHD

De samenwerking tussen Kienhuis Groep/Autoberging Twente en VHD is per 10 november 2020 uitgebreid met de opvolging van inbraak- en brandmeldingen door de particuliere alarmcentrale van VHD. VHD werkt al jarenlang samen met Kienhuisgroep/Autoberging Twente op het gebied van mobiliteitshulpverlening. De jarenlange samenwerking tussen beide partijen wordt hiermee verder verstevigd.

Goede beveiliging voor wagenparken

Kienhuis Groep/Autoberging Twente bestaat uit vijf bedrijven, allen gevestigd op één adres. Goede opvolging van inbraak- en brandbeveiliging is daarom van groot belang. Met VHD als particuliere alarmcentrale heeft Kienhuis Groep/Autoberging Twente een bestaande partner gevonden voor snelle en adequate opvolging van inbraak- en brandmeldingen.

Ook profiteren van alarmopvolging door VHD? Neem contact met ons op of neem een kijkje op www.vhd.nl/veiligheid.

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder