Kienhuis Groep/Autoberging Twente sluit inbraak- en brandbeveiliging aan bij VHD

De samenwerking tussen Kienhuis Groep/Autoberging Twente en VHD is per 10 november 2020 uitgebreid met de opvolging van inbraak- en brandmeldingen door de particuliere alarmcentrale van VHD. VHD werkt al jarenlang samen met Kienhuisgroep/Autoberging Twente op het gebied van mobiliteitshulpverlening. De jarenlange samenwerking tussen beide partijen wordt hiermee verder verstevigd.

Goede beveiliging voor wagenparken

Kienhuis Groep/Autoberging Twente bestaat uit vijf bedrijven, allen gevestigd op één adres. Goede opvolging van inbraak- en brandbeveiliging is daarom van groot belang. Met VHD als particuliere alarmcentrale heeft Kienhuis Groep/Autoberging Twente een bestaande partner gevonden voor snelle en adequate opvolging van inbraak- en brandmeldingen.

Ook profiteren van alarmopvolging door VHD? Neem contact met ons op of neem een kijkje op www.vhd.nl/veiligheid.

Bekijk ook

Onze laatste berichten