Kienhuis Groep/Autoberging Twente sluit inbraak- en brandbeveiliging aan bij VHD

De samenwerking tussen Kienhuis Groep/Autoberging Twente en VHD is per 10 november 2020 uitgebreid met de opvolging van inbraak- en brandmeldingen door de particuliere alarmcentrale van VHD. VHD werkt al jarenlang samen met Kienhuisgroep/Autoberging Twente op het gebied van mobiliteitshulpverlening. De jarenlange samenwerking tussen beide partijen wordt hiermee verder verstevigd.

Goede beveiliging voor wagenparken

Kienhuis Groep/Autoberging Twente bestaat uit vijf bedrijven, allen gevestigd op één adres. Goede opvolging van inbraak- en brandbeveiliging is daarom van groot belang. Met VHD als particuliere alarmcentrale heeft Kienhuis Groep/Autoberging Twente een bestaande partner gevonden voor snelle en adequate opvolging van inbraak- en brandmeldingen.

Ook profiteren van alarmopvolging door VHD? Neem contact met ons op of neem een kijkje op www.vhd.nl/veiligheid.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder