Kienhuis Groep/Autoberging Twente sluit inbraak- en brandbeveiliging aan bij VHD

De samenwerking tussen Kienhuis Groep/Autoberging Twente en VHD is per 10 november 2020 uitgebreid met de opvolging van inbraak- en brandmeldingen door de particuliere alarmcentrale van VHD. VHD werkt al jarenlang samen met Kienhuisgroep/Autoberging Twente op het gebied van mobiliteitshulpverlening. De jarenlange samenwerking tussen beide partijen wordt hiermee verder verstevigd.

Goede beveiliging voor wagenparken

Kienhuis Groep/Autoberging Twente bestaat uit vijf bedrijven, allen gevestigd op één adres. Goede opvolging van inbraak- en brandbeveiliging is daarom van groot belang. Met VHD als particuliere alarmcentrale heeft Kienhuis Groep/Autoberging Twente een bestaande partner gevonden voor snelle en adequate alarmopvolging.

Ook profiteren van alarmopvolging door VHD? Neem contact met ons op of neem een kijkje op www.vhd.nl/veiligheid.

Bekijk ook

Wintersport tips

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor veel mensen betekent...

Onze laatste berichten

Actueel

Geslaagde Trainingsdag Travel

Dinsdag 14 juni stond in het teken van een training Travel hulpverlening bij VHD. Verschillende hulpverlening partners waren hiervoor uitgenodigd. Zo was onze uitvaartverzorger Van

Lees verder