VHD groeit door!

Afgelopen februari hebben we de opening van ons nieuwe pand gevierd. Hier realiseerden wij een mooie en moderne werkomgeving, voorzien van alle gemakken. Met de nieuwe locatie is VHD klaar voor de toekomst met de mogelijkheid verder uit te breiden en in korte tijd op te schalen. En dat laatste is inmiddels gebeurd. Het pand, bestaande uit vier verdiepingen, is nu volledig in gebruik: VHD groeit.

Uitbreiding

De eerste verdieping is na de verhuizing niet in gebruik genomen en was niet ingericht. Door de aanhoudende groei van nieuwe opdrachtgevers ontstond er al snel ruimte te kort. In korte tijd en met vereende krachten is de volledige eerste verdieping verbouwd en ingericht om vanuit daar onze dienstverlening te kunnen uitvoeren.

We hebben de afgelopen periode ook veel nieuwe medewerkers mogen verwelkomen als VHD’ers! En we zijn voorlopig nog niet klaar. Wij verwachten in de nabije toekomst nog meer nieuwe collega’s te leren kennen.

Dat wij ondanks Corona crisis de groei weten vast te houden stemt ons positief en geeft het volste vertrouwen in de toekomst.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder