VHD groeit door!

Afgelopen februari hebben we de opening van ons nieuwe pand gevierd. Hier realiseerden wij een mooie en moderne werkomgeving, voorzien van alle gemakken. Met de nieuwe locatie is VHD klaar voor de toekomst met de mogelijkheid verder uit te breiden en in korte tijd op te schalen. En dat laatste is inmiddels gebeurd. Het pand, bestaande uit vier verdiepingen, is nu volledig in gebruik: VHD groeit.

Uitbreiding

De eerste verdieping is na de verhuizing niet in gebruik genomen en was niet ingericht. Door de aanhoudende groei van nieuwe opdrachtgevers ontstond er al snel ruimte te kort. In korte tijd en met vereende krachten is de volledige eerste verdieping verbouwd en ingericht om vanuit daar onze dienstverlening te kunnen uitvoeren.

We hebben de afgelopen periode ook veel nieuwe medewerkers mogen verwelkomen als VHD’ers! En we zijn voorlopig nog niet klaar. Wij verwachten in de nabije toekomst nog meer nieuwe collega’s te leren kennen.

Dat wij ondanks Corona crisis de groei weten vast te houden stemt ons positief en geeft het volste vertrouwen in de toekomst.

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder