VHD nieuwe alarmcentrale voor Renault Route Service

Renault Route Service kiest VHD tot haar nieuwe alarmcentrale. Na een uitgebreid tenderproces heeft Renault de overstap gemaakt naar VHD. Renault-rijders die gebruik maken van de Renault Route Service kunnen in heel Europa vanaf 2 juni 24 uur per dag rekenen op de hulp van VHD. De telefoonnummers zijn ongewijzigd gebleven.

VHD is zeer verheugd met de komst van Renault Route Service, zo vertelt Gerben Koopman, commercieel directeur VHD: “We zijn ontzettend blij en trots met de komst van deze nieuwe opdrachtgever. Toen het bekend werd in de organisatie zag ik bij iedereen een glinstering in de ogen. We zijn trots dat we straks Renault-rijders mogen voorzien van de beste hulp en kijken enorm uit naar deze samenwerking.” Aldus Gerben Koopman.

Eén van de redenen dat Renault Route Service voor VHD heeft gekozen is de aandacht voor de hoge klanttevredenheid: “We zijn erg tevreden over het verloop van de tenderprocedure en de kwaliteit van de presentatie van VHD. Bovenal vanwege de aandacht voor hoge klanttevredenheid is onze voorkeur naar VHD gegaan.”, aldus Sjoerd de Vries Manager Parts & Services van Renault Nederland.

Goed voorbereid van start
Met een relatief korte voorbereidingstijd is er de afgelopen weken in goede samenwerking hard gewerkt aan een vlekkeloze dienstverlening aan de Renault-rijders. Dit heeft erin geresulteerd dat VHD, samen met haar hulpverlening partners, meer dan klaar is om Renault-rijders te voorzien van route service.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder