VHD: Eén van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Dinsdagavond was het zover: de uitreiking van de Gazellen Awards 2019. In een bomvol Orpheus waren een aantal collega’s aanwezig om de prijs namens VHD in ontvangst te nemen.

De Gazellen Award had VHD al toegekend gekregen, daarbij bovenop kon er nog een bronzen, zilveren of gouden award komen. Dinsdag werd de al toegekende prijs uitgereikt en werd bekend of VHD nog een award in de wacht ging slepen. Helaas is die eer nog even aan ons voorbij gegaan. Maar daar zijn we zichtbaar niet minder blij om! Met trots hebben we onze prijs: De FD Gazelle 2019 in ontvangst genomen. VHD hoort bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

FD Gazelle Award
De FD Gazelle Award is een award die wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. De awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Zo moet een bedrijf een minimale omzetgroei hebben van 20% over een periode van drie jaar, financieel gezond zijn en winstgevend. Daarnaast wordt dit jaar ook de groei in het aantal werknemers meegewogen. De FD Gazellen worden vervolgens ingedeeld per regio en omzetklasse.

Bekijk ook

Onze laatste berichten